pondelok 12. januára 2015

Kozmetické novinky- december 2014

Dnešný článok bude malou ukážkou kozmetických produktov, ktoré mi pribudli minulý mesiac. Priznám sa, že minulý mesiac som si skoro nič nekúpila a predsa sa mi niečo nazbieralo. Mali sme Vianoce, dostala som pár kozmetických darčekov a veľkú radosť som mala aj z cien, ktoré som dostala v blogových súťažiach, takže to znamená, že do súťaží sa oplatí zapájať a šťastie sa určite raz usmeje aj na Vás. 


Šampón a kondicionér Gosh, oba som dostala v malej čiernej kozmetickej taštičke. Nevedela som vôbec, že firma Gosh robí aj vlasovú kozmetiku. Zatiaľ som ich neskúšala, ale už sa na ne neviem dočkať.
Šampón Ultra Doux od Garnier- verzia rozmarín, oliva, bude dúfam, taký dobrý ako ich medový, či avokádový šampón. Uvidíme a dám Vám určite vedieť.
Z Avonu som dostala fixačný sprej na makeup. Možno ho využijem uvidíme, i keď ja nejak moc neobľubujem bázy, či tieto fixačné spreje na makeup :)
Intenzívny krém na nohy z Balea. Už som ho párkrát skúšala, na vysušené chodidlá je to super krém.


Sadu lakov na nechty od UMA som dostala od sestry, zatiaľ som ich neotvárala, ale už si robím zálusk na ten s tými glitrami.
Výživný kalciový lak na nechty od Enii-nails, s týmto lakom si lakujem nechty, vtedy keď mám na jeden max. dva dni pauzu od gellaku. Použila som ho už párkrát, no na mojich nechtoch po krátkom čase dosť praská, neviem ako by sa zachoval ako podklad pod farebným lakom, možno by držal dobre. Pre mňa je to len jednodňová výživná starostlivosť. 
Cuticule Remover- odstraňovač kože v okolí nechtov. Naozaj veľmi dobrý pomocník.


Ďalší darček gellak od Sally Hansen v odtieni Shell we dance. Už som ho stihla aj vyskúšať, ako môžte vidieť na fotke. Čakala som, že to bude skôr taký mliečny odtieň ako je na krabičke, v skutočnosti je trošku do ružova, ale aj tak je veľmi pekný.


A tú sú ceny, ktoré sa mi podarilo vyhrať. U Bianci som vyhrala balíček Bioderma produktov.  Zatiaľ som ešte nič neskúšala, no veľmi sa teším na ich slávnu micelárku.
Nika ma zasa potešila výhrou masielok od Alverde a makeupom od Catrice. Moc sa teším na tie voňavé masielka. Makeup vyzerá byť super, no bude musieť počkať na leto, lebo teraz by mi bol trošku tmavý.

Máte skúsenosti s nejakými produktami?

14 komentárov:

  1. pekné veci..ak použiješ sprej z avonu daj mi vedieť aký bol lebo už dlho ho chcem a neviem sa rozhodnúť či hej či nie.

    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné, ak sa rozhodnem ho používať, tak určite bude nejaká recenzia a ak nie tak to bude jedna z výhier v najbližšej GA :)

      Odstrániť
  2. Opravdu hezké veci, ta Bioderma je super!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné věci. :) Jinak mě zajímá tvůj názor na fixační sprej od Avonu, už se na něj delší dobu dívám, ale pořád se nemůžu rozhodnout. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatiaľ som ho ešte neskúšala, ale dám vedieť ak vyskúšam :)

      Odstrániť
  4. Ultradoux jsem recenzovala, nebyl špatný, ale žádná sláva :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné věci, ten krém na nohy od Balei musím zkusit a moc se mi líbí i ta sada laků na nehty od Uma Cosmetics :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten krém je perfektný, hlavne teraz v zime, keď sú moje chodidlá dosť suché, je to dobrý pomocník :)

      Odstrániť
  6. laky od umy sú krásne ! :) taktiež aj ten od SH ale čakala som tiež trošku inú farbu nie takú do ružova :) makeup od catrice mám tiež, ale tiež je na mňa dosť tmavý a to mám sa mi zdá, že najsvetlejší odtieň - nevadí na leto bude super, presne ako píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. laky od Umy bol darček od sestry, sa mi trafila do vkusu, i keď je tam jeden odtieň, ktorý asi nevyužijem :) No a Catrice makeup si počká do leta, už sa na neho teším :)

      Odstrániť
  7. Krásne vecičky. Zaujali ma laky Uma, majú zvláštne, no krásne farby.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, potešila som sa keď som ich dostala, farby sú krásne, ale zatiaľ som ich ešte neskúšala :)

      Odstrániť