pondelok 5. januára 2015

Moje najobľúbenejšie produkty roku 2014

Ahojte,
premýšľala som aký uverejniť článok na začiatok roka, no recenzia nejakého produktu sa mi na to nejak nehodila, tak som si povedala, že by som Vám mohla ukázať, čo u mňa bodovalo v roku 2014, s čím som bola spokojná, čo ma príjemne prekvapilo, no jednoducho tie moje naj kozmetické produkty za uplynulý rok:)
Ak čítate môj blog pravidelne, tak viete, že ja nerobím články s obľúbenými produktami každý mesiac. Aj som o tom premýšľala ich písať, ale keď som sa nad tým hlbšie zamyslela, tak v tých článkoch by som Vám zrejme ukazovala dokola to isté. U mňa je to jednoducho, tak že keď som s niečim veľmi spokojná, tak to používam dlhodobo a zriedka sa stane, že niečo na tom zmením.
Inak ešte, o väčšine produktov ste na mojom blogu už čítali recenzie, tak budem prikladať odkazy, ak ste náhodou recenziu nečítali. Produkty, ktoré som ešte nespomínala, tak o nich sa zmienim dnes len v krátkosti, lebo  budú na ne určite podrobnejšie články.

Pleťová starostlivosť

Ako som už neraz v článkoch spomínala, že vo veľkom obľubujem miesto krémov rastlinné oleje. Ten môj naj je šípkový olej, ktorý používam vždy večer, ale aj kokosový, ktorý tiež často používam a obmieňam ho so šípkovým. O šípkovom oleji som Vám podrobnejšie písala recenziu TU. Tento rok ma, ale veľmi príjemne prekvapil olej marula a považujem ho za objav roka. Tento olej mi nahradil môj denný krém. Používam ho skoro každý deň odvtedy ako som si ho kúpila. Do pleti sa vsiakne za pár minút, takže nerobí mi problém ani pod makeupom. Ja som tento olej kupovala na iherb.com a stál asi 10 dolárov. Už čoskoro bude naň podrobnejší článok, pretože tento skvelý produkt si to určite zaslúži.


O africkom čiernom mydle ste si tiež mohli prečítať recenziu TU. Mydlo používam stále a to hlavne na umývanie tváre. Pleť vôbec nevysušuje a pekne tvár vyčistí.
Musím spomenúť aj moju obľúbenú micelárnu vodu od Garnier (recenzia TU), s ktorou som veľmi spokojná, takže na odličovanie nehľadám už nič iné.

Vlasy

Vo vlasovej starostlivosti u mňa jednoznačne bodovali šampóny Ultra Doux (recenzia TU), ktoré som si tento rok veľmi obľúbila ako aj kondicionéry z rovnakej rady. Môje obľúbené sú šampóny s výťažkami z medu a potom ten s výťažkom z avokáda a masla karité. Na Vianoce som dostala verziu rozmarín a oliva, tak som zvedavá, či aj ten bude taký dobrý ako tieto dva.
Začiatkom roka som si zaobstarala kefu na vlasy Tangle Teezer (recenzia TU), bez tejto kefy si už neviem predstaviť rozčesávanie mojich vlasov.


V poslednom štvrťroku som si dala svoje vlasy zosvetliť  melírom. Kaderníčke som spomínala, že sa bojím, aby mi melír nechytil na žlto ako kura, tak mi odporučila, aby som si kúpila fialový šampón alebo fialový kondicionér, ktorý by mal žlté pigmenty z vlasu zneutralizovať. V našich drogériách som našla fialový kondicionér Fructis Color Resist Blond Booster. Používam ho každé druhé až tretie umytie a musím povedať, že skutočne je vidieť rozdiel a moje vlasy majú presne taký odtieň, aký som chcela a čo je dôležité tak nie sú žlté :)

Nechty

Laky na nechty mám veľmi rada, no ale keď sa na našom trhu objavili gellaky, tak klasické laky používam už len veľmi zriedka, väčšinou len na nohách v lete. Veľmi som si obľúbila lakovanie nechtov gellakmi. Mám svoje obľúbené značky, ktoré nie sú až také drahé ako napr. tie od Sally Hansen. Nechty mi vydržia bezchybné min. 2 týždne, rekord na mojich nechtoch bol dva a pol týždňa. Dlhšie nechať tú istú farbu na nechtoch nie je nemožné, no mne sa už potom nepáčia tie odrasty na nechtoch, tak väčšinou si robím manikúru každé dva týždne.
Tu sú moje obľúbené značky gellakov gellakov- BlueSky a Premium Gellac Professionail



Pri nechtoch ešte ostaneme a tu nemôžem zabudnúť na výživné sérum od Sally Hansen, ktoré má za úlohu urýchliť rast nechtu, ale predovšetkým má zlepšiť ich kvalitu, preto som ho kupovala ja. Na toto sérum chystám článok, kde Vám napíšem moje podrobnejšie skúsenosti s ním.
Z výživných lakov mám stále rada ten od Eveline 8v1, o ktorom som Vám už písala TU, používam ho keď si chcem dať na chvíľu pokoj s gellakom alebo aj klasickým lakom, no a v neposlednom prípade mi skvelo dal "dokopy" moje nechty vždy, keď som si dala dole gélové nechty. 

Makeup

Z tejto kategórie mi bolo asi najťažšie vybrať tie najlepšie produkty, lebo v podstate všetky kúsky v mojej zbierke mám veľmi rada. No, ale tuho som sa zamyslela a vybrala som tie moje best of, ktoré som naozaj používala najčastejšie, najradšej a ktoré sa mi dostali pod moje ruky v uplynulom roku. Sú to produkty, ktoré keď niekedy spotrebujem určite si ich kúpim znovu.
BB krém Aqua Tinted od Face it- naozaj veľmi dobrý, ľahký bb krém, s ktorým je moja pleť hydratovaná po celý deň, netrpí pocitom sucha a to je to, čo som od neho očakávala. Viac o tomto skvelom bb kréme si môžte prečítať TU.


Určite nesmiem zabudnúť aj na skrášľujúci fluid od Dermacolu v odtieni Day Light, ktorý som používala počas celého leta, nielen ako rozjasňovač, ale dávala som si ho aj na celú tvár. Perfektný a jedinečný produkt, o ktorom si môžte prečítať TU.
Čo sa týka rúžov, či leskov na pery, tak u mňa jednoznačne bodovalo maslo na pery od Astoru (recenzia TU), spotrebujem a kupujem znova.
Za objav roka považujem aj fixu na obočie od Mysslin (recenzia TU) a už som si kúpila aj dva kúsky do zásoby, lebo u nás ju žiaľ nepredávajú.


Naj bronzer od Pupy, ktorý používam skoro denne ( recenzia TU) a určite ho budem kupovať opakovane, veľmi sa mi páči aj jeho krásna- príjemná vôňa.
Pri Pupe ešte ostanem a musím sem zaradiť aj super krásnu lícenku v odtieni 104 v nádhernej ružovej farbe. Lícenka je zapečená a spolu so spomínaným bronzerom ju používam veľmi často.
Tuho som rozmýšľala, či Mary Lou Manizer je ten top rozjasňovač uplynulého roka, ale asi Vás sklamem, o niečo viac som si obľúbila zapečený rozjasňovač od Makeup Revolution v odtieni Peach Lights (článok TU). Od kedy ho mám, tak nič iné nepoužívam a dokonca som dostala naň aj pár komplimentov, ako krásne rozžiari pleť. Páči sa mi jeho broskyňová farba, dlho vydrží a stojí asi od dve tretiny menej ako Mary.


To sú moje best of produkty, ktoré som objavila v minulom roku a určite im ostanem verná aj naďalej. 

                                      Aké boli tie Vaše naj produkty v uplynulom roku?





11 komentárov:

  1. Ten rozjasňovač od MR vyzerá veľmi lákavo....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od té doby co jsme si před lety pořídila Tangle Teezer, tak jsem neměla v ruce jiný hřeben a taky si nějak už nedokážu představit čím jiným bych se česala:) Zrovna si dělám zálusk na zlatou verzi a všude ji mají hrozně předraženou.

    A Astor Lip butter chci už dlouho vyzkoušet, ale kdykoliv jdu do drogerie tak na něj zapomenu:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o zlatej verzií som ešte nepočula, ja by som skôr prijala TT s rúčkou, lebo bez rúčky sa mi kefa niekedy vyšmykne z rúk :)

      Odstrániť
  3. aj ja som to o tangle teezeri hovorila a teraz mám kefu z diviaka a to je luxus :)
    inak ten gellak klasicky lakuješ, či máš aj lampu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Počula som o kefách z prírodných štetín, že sú dobré, možno raz sa k nejakej dostanem :)
      Gel laky vytvrdzujem v UV lampe, trvá to trošku dlhšie ako v Led lampe, ale zas nie je to také hrozné, každú vrstvu nechávam v lampe 2 minúty.

      Odstrániť
  4. Tangle Teezer by som veľmi chcela skúsiť, ale neoplatí sa mi to, lebo aj tak si vlasy nerozčesávam, kvôli tomu že mám kučery a potom to vyzerá hlúpo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. TT je naozaj perfektný a mám presne aj túto farbu :) Rožčeše skoro všetko :)

    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť