pondelok 26. januára 2015

Nails of the week/ Nechty týždňa

Ahojte kočky,
pred pár dňami som si lakovala nechty, ako inak, tak gellakom, no na prsteníky oboch rúk som použila obyčajný lak s krásnymi zlatými trblietkami, ktorý má trošku metalický efekt. V ostatnom čase mám náladu na tzv. nude odtiene alebo potom také mliečne nenápadne farbičky. Podľa môjho názoru, nechty v týchto odtieňoch nepôsobia vyzývavo, ale pekne upravene, veď posúďte sami. 


Gellak je od Bluesky odtieň A55, mám viac odtieňov z Bluesky a môžem povedať, že sú to veľmi kvalitné gellaky za super ceny, ja ich kupujem na ebay z UK. Na prsteníku mám lak pre mňa neznámej značky EverShine č. 20, tento lak mi dala sestra, ktorá ho kúpila na výstave Interbeauty v Bratislave niekedy minulý rok. Ak viete o podobnom odtieni inej značky alebo viete, kde sa dá tento lak zohnať, tak mi dajte v komentároch vedieť, budem veľmi rada, lebo je to krásny lak a určite by som si ho kúpila znova a možno aj nejaké iné odtiene.




Suchú kožu v okolí nechtov si nevšímajte, teraz v zime mám s tým dosť problém.


Čo poviete, páči sa Vám takáto kombinácia?

19 komentárov:

  1. Krasna kombinacia... Chcem sa spytat, kolko stoji gellak na ebay a ci ho mozem zapekat v sally hansen lampe a asi ho musim pouzivat s topcoatom tej istej znacky? Dakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Bluesky kupujem na ebay cca. za 7 eur majú 10ml, tak sa oplatia viac ako tie od SH, a jasne mozes zapekat aj v SH lampe, to je tusim LED lampa, tak to budes mat rychlejsie. A topcoat ci basecoat, nemusis mat tej istej znacky, mozes kludne kombinovat, pytala som sa na to jednej nechtarky a tak robim aj ja, kombinujem rôzne značky.

      Odstrániť
    2. Aha, dakujem..uz som pozerala a maju pekne rozne odtiene, tak mozno nejaky jeden objednam na skusku :-)

      Odstrániť
    3. Určite vyskúšaj, potom daj vedieť či si s nimi spokojná :)

      Odstrániť
  2. Tie laky sú krásne aj tá kombinácia:) Inak máš naozaj velmi krásne nechty!:)


    Pozrite sa na moj blog: my-cosmetics.w0rld.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhera!
    Kombináciu svetloružovej, "bejby" ružovej a všeobecne ružovej so zlatou naozaj môžem, rovnako by sa mi páčila so svetlučkou modrou alebo nežnou nude.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezká kombinace. Baby růžová se zlatou je prostě top.

    OdpovedaťOdstrániť