utorok 16. februára 2016

Catrice Prime and Fine- báza pod očné tiene- recenzia!

Vitajte pri dnešnej krátkej recenzií, ktorá bude zameraná na bázu pod očné tiene od Catrice- Prime and Fine. Bázu pod tiene používam už niekoľko rokov, vlastne odvtedy ako som začala pozerať beauty videá na youtube. Za tie roky som vyskúšala niekoľko báz a v podstate som bola viac- menej so všetkými spokojná, ale ani jednu som nemala viac ako raz, lebo jednoducho ich rada striedam a keď sa mi jedna minie, kúpim si zasa inú. Nedávno mi došla báza od Makeup Revolution a už dlhšie som mala na mojom wishliste bázu od Catrice, ktorá bola minuloročnou novinkou. Bázu som si kúpila a hneď začala používať.


Balenie je veľmi podarené- sklená fľaštička s penovým aplikátorom. Cena bázy je okolo 3eur a má 5ml. Priznám sa, že mi viac vyhovujú bázy v takomto praktickom balení, ako tie v kelímku, do ktorého si musíte strkať prsty. 


Konzistencia bázy je krémová, ľahko sa po viečku rozmaže a jej odtieň je svetlo béžový, no a na viečku dosť rýchlo zaschne. Na každej báze oceňujem to, že dokáže zintenzívniť farbu očných tieňov a tak je to aj v tomto prípade. 

Báza sľubuje dlhú výdrž očných tieňov, ktoré by sa nemali zlievať do nepekných liniek. Neviem presne koľko hodín majú očné tiene držať (na balení sa to nepíše), no u mňa je to cca- 8-10hodín a v podstate po celú tú dobu sú tiene pekne na mieste, možno už večer ku koncu, keď už mi na vzhľade môjho makeupu nezáleží lebo som už doma, tak sa mi zdá že tiene sa začínajú zhlukovať do jemných liniek, ale zas ja mám dosť mastné viečka, tak som rada, že táto báza ich má pod kontrolou aspoň celý pracovný čas. Konečne sa našla v drogérií aspoň jedna kvalitná báza pod očné tiene, ak ste neskúšali, tak určite odporúčam.

Máte s touto bázou skúsenosti? Ste spokojné?


11 komentárov:

  1. ja ju milujem, mne udrží na viečkach všetky možné tiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež, pekné sú na nej aj lacnejšie tiene napr. od Makeup Revolution... :)

      Odstrániť
  2. Ja sa na túto bázu už dlho chystám, no ešte musím nejakú spotrebovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za mňa otrasná báza oproti tej pôvodnej. Neodporúčam nikomu s mastnou pleťou a tým čo majú tendenciu mať mastné viečka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vážne, ja mám inak tiež mastné viečka, ale som prekvapená, že mi aj tak vyhovuje, uvidím či s ňou budem spokojná aj v lete, vtedy mávam celkovo pleť mastnejšiu ako teraz v zime, tak som zvedavá...

      Odstrániť
    2. Mne do 6 hodín spravila to, že som mala proste tiene v záhybe :(. Momentálne letela do koša v rámci zbavovania sa kozmetiky, ktorá mi nevyhovuje.

      Odstrániť
  4. Na ňu si brúsim zúbky už dosť dlho, snaď sa mi ju podari konečne vyskúšať.
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kedysi dávno som mala bázu od Catrice a nebolo to nič moc. Bola to ale ešte stará verzia, tak možno že táto mi bude vyhovovať viac. Asi sa po nej mrknem v drogérke až miniem svoju Essence bázu... S výdržou ani tak problém nemávam, ale niektoré tiene sa mi zlievajú do liniek už po malej chvíľke, takže s týmto dosť bojujem. Vďaka za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tú staršiu verziu som nemala, tak neviem porovnať, ale dosť som počula, že táto nová báza je lepšia, treba vyskúšať a uvidíš :)

      Odstrániť