pondelok 8. februára 2016

Môj kozmetiký zoznam prianí/ wishlist na rok 2016!



Ahojte,
určite aj vy máte svoje tajné priania a želania, či plány čo si v blízkej budúcnosti kúpiť, buď k nejakému sviatku, alebo len tak z ničoho nič si urobiť radosť. Ja mám tiež v hlave veľa vecí, ktoré by som chcela, ale keďže nie som ten typ, čo si všetko značí a píše, tak sa veľakrát stane, že na niektoré veci úplne zabudnem alebo ich jednoducho vypustím z hlavy, na jednej strane je to aj dobré lebo aspoň ušetrím :) Teraz mi to však nedalo a z dlhej chvíle som si spravila, taký môj wishlist vecí, ktoré by som si tento rok chcela kúpiť alebo dostať.

zdroj
Missha Magic Cushion Compact BB cream- tento makeup alebo BB krém chcem už vyskúšať od minulého leta, kedy vyšiel na trh. Nejako sa mi však podarilo odolávať, ale moja túžba po ňom sa zväčšila po tom, čo podobný produkt vypustil nedávno na americký trh Loreal. Je to kompaktný makeup, ktorý sa nachádza v tzv. vankúšiku a na pleť sa aplikuje pomocou priloženej hubky alebo štetca. Tento makeup si však zo zoznamu prianí budem môcť vyčiarknuť lebo pred pár dňami som si ho objednala a mal by byť na ceste ku mne, tak dúfam že sa po ceste z ďalekej Korei nestratí.
zdroj

Pri makeupe ešte ostaneme. Značka Golden Rose je u nás menej známa, je ťažké sa dostať k jej produktom, takže ostáva jedine objednanie cez internet. Matné rúže na pery Matte Crayon Lipstick, ktoré majú podobu ceruzky ma očarili, keď som ich prvýkrát uvidela u jednej poľskej beauty youtuberky. V ponuke je 15 odtieňov, z ktorých ja mám vybraté 3 a môžno keby dlhšie porozmýšlam, tak by som si ešte nejaký pekný odtieň vybrala, lebo takmer všetky sú naozaj krásne. Ceruzky sú matné ako napovie ich názov, ale pery by nemali vysušovať, ideálne sa nanášajú, vraj sa po perách kĺžu ako masielko. Určite by som ich veľmi rada vyskúšala, no len kde ich u nás zohnať, hm?

zdroj
Pomaly, ale isto sa mi míňa gél na obočie, ktorý som dostala v swap balíčku od Zuzky. Čítala a počula som veľa recenzií na gél na obočie od Essence, ktorý by mal byť vraj aj lacnejšou alternatívou gélu na obočie od Benefitu. Nikdy by som nebola povedala, že ja budem používať takéto produkty, ale veľmi som si ich obľúbila lebo moje neposlušné obočie vie takýto gél dostať pod kontrolu.

 
zdroj
Sérum Matriciane od Biodermy, mám v pláne si kúpiť niekedy koncom jari alebo v lete, kedy by som ho chcela používať. Láka ma ho vyskúšať, čítala som naň dobré recenzie aj mi bolo odporučené. Pleťové séra používam veľmi rada už niekoľko rokov, mám radšej skôr tie s prírodným zložením, ale si myslím, že raz za čas to treba prestriedať. 

zdroj
Olej marula som už raz mala, používala som ho minulú zimu a bola som s ním veľmi spokojná.Recenziu naň môžete nájsť TU. Momentálne používam iné oleje, ale k oleju marula by som sa chcela vrátiť budúcu zimu a dala som si ho na zoznam, aby som nezabudla.


zdroj
Keď už spomínam tú zimu, tak s ňou sa mi spája ďalšie pleťové sérum- Hosanna od Antipodes. Je to prírodná kozmetika z Nového Zélandu a jej sortiment je naozaj široký. Toto pleťové sérum by malo byť intenzívne hydratačné a obsahuje rastlinné výťažky. No uvidím, či si sa mi bude chcieť dať za 30ml skoro 40 eur a preto toto bude asi jediný produkt z celého môjho wishlistu, o ktorom nie som úplne presvedčená.

zdroj

Suché ruky ma vedia potrápiť hlavne v zime a preto by som chcela vyskúšať hĺbkový intenzívny regeneračný krém od Dermacolu, ktorý je určený pre suché a popraskané ruky. Obsahuje ureu, panthenol, či bambucké maslo, čo je kombinácia, ktorá by na naozaj suché ruky mohla zabrať, takže som veľmi zvedavá.


zdroj
Moja závislosť na gellakoch je tu na blogu známa. Zbierku mám už naozaj slušnú a preto sa v poslednom čase krotím a mám nakupovaciu stopku, ale keby som ju náhodou porušila, tak by to bola vina tohto krásneho nude- ružového gellaku od Semilac s názvom Pink Marshmallow, tak uvidíme, či sa mi podarí odolávať a neskončí náhodou u mňa.


zdroj
Riasenka od Maybelline Lash Sensational je asi naviac ospevovaná riasenka v celej blogosfére a pravdupovediac som nenarazila na žiadnu negatívnu recenziu. A preto, ak spotrebujem Pupa Vamp maskaru, hneď sa vrhnem na túto legendu a som na ňu fakt veľmi zvedavá, či je taká super ako sa o nej hovorí.


zdroj
Ak sa mi tento rok podarí spotrebovať moju zásobu micelárnych vôd, tak by som určite chcela vyskúšať Hyaluron Micellar lotion od Dermacolu, čiže micelárnu vodu s kyselinou hyalurónovou. Kyselinu hyalurónovú mám v kozmetike veľmi rada, tak prečo ju nepoužiť aj pri odličovaní. 


Máte s niektorými produktami skúsenosti?

13 komentárov:

  1. Z tvojho zoznamu mám skúsenosti len z Brow gelom od Essence a je fajn. Mne najviac vyhovuje tá malá kefka, nakoľko všetky gély, ktoré som doteraz mala ju mali ako bežná riasenka a tá manipulácia nebola pre mňa ideálna. Akurát mám tento Essence gél vo svetlom odtieni a myslím že by mi viac sedel tmavší, takže nabudúce kupujem tmavší odtieň :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som mala ten gél od Catrice a ten mal takú veľkú kefku, tiež sa mi s ňou zle manipulovalo, ale tento čo práve používam má tú kefku maličkú, a je to super, tak verím, že s tým z Essence budem spokojná :)

      Odstrániť
  2. Držím palce aby se ti seznam přání celý splnil. Já mám doma tu řasenku od Maybelline. Ze začátku byla dost mokrá, dokáže řasy i nehezky slepit, ale dá se to rozčesat a napravit tak, jak si představuješ. Chce to více trpělivosti a ze začátku jsem s ní docela bojovala, ale už jsme si na sebe zvykly a nalíčené řasy mám během chvilky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) teraz sa tej riasenky dosť obávam, lebo mám dlhé riasy, tak dúfam, že sa mi nezlepia, musím vychytať nejakú dobrú akciu na tú riasenku, aby mi potom nebolo ľúto keby náhodou u mňa nefungovala :)

      Odstrániť
  3. Essence gél chcem tiež, je za dobrú cenu a každý ho chváli. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to áno, všade počujem len pozitívne ohlasy, tak verím, že naozaj taký bude :)

      Odstrániť
  4. Nová riasenka by sa zišla aj mne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekny wishlist :) Essence gel na oboci mam a za me ho muzu doporucit, je super a oboci s nim je upravene behem chvilky :) A rasenku Lash Sensational bych taky chtela vyzkouset, Maybelline rasenky umi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekny wishlist :) Essence gel na oboci mam a za me ho muzu doporucit, je super a oboci s nim je upravene behem chvilky :) A rasenku Lash Sensational bych taky chtela vyzkouset, Maybelline rasenky umi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež mám na zozname sérum Antipodes a tiež mám lakovú stopku (už od minulého roka, i keď som ju sama porušila asi dvakrát a dvakrát som bola obdarovaná...) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne sa tú stopku tiež už podarilo porušiť dvoma lakmi, ach jaj :)

      Odstrániť