piatok 12. februára 2016

Valentines nails!

Ahojte,
v nedeľu máme sv. Valentína a ja tu mám pre vás malú nechtovú inšpiráciu. My Valentína moc neoslavujeme, ale nejako som dostala chuť sa trochu pohrať s gellakmi a kedy inokedy sa hodia srdiečkové motívy, ak nie teraz :) Nechala som sa inšpirovať obrázkami z internetu a vzniklo z toho toto. 



Pastelové odtiene mám veľmi rada a použila som ich aj v tejto manikúre. Na jej vytvorenie som použila gellaky od Semilac, ktoré sú kvalitou veľmi dobré, majú krásne farby, dlho vydržia, no len keby sa ešte dali zohnať aj u nás.




Použité gellaky: Semilac 135 Frappe- nude bežová, Semilac 047 Pink Peach Milk- broskyňová pastelka :) Biely gellak je od Bluesky a čierne bodky som spravila čiernym UV gélom od MK profinails a skvelo mi poslúžil bodkovač, ktorý mám z ebay.  

Dajte vedieť, či sa vám takéto zdobenie páči :)

19 komentárov:

  1. Strašne krásne nechtíky, pristanú ti. :) Pekná inšpirácia na Valentína. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkné, taky jsem si nalakovala nehty a dokreslila pár srdíček. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty jsou nádherné :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie sú krásne. Až doteraz som myslela, že biely lak nepoužijem, ale vidím, že asi si ho musím zaobstarať :-D Vlastne by som nejaký mala mať, fuuu, kto si to má všetko pamätať pri mojej lako-zbierke.. O:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to poznám a najhoršie je, že skoro všetky gellaky majú rovnaké čierne fľaštičky, tak vtedy strácam prehľad aké odtiene vlastne mám :)

      Odstrániť