pondelok 11. apríla 2016

Jordana Matte Goddness lipstick!

Ahojte,
v poslednom čase sa rúže na pery stávajú mojim najobľúbenejším kúskom z dekoratívnej kozmetiky a moja zbierka sa neustále rozširuje. Moje pery bývajú väčšinou dosť vysušené a preto často siaham po hydratačných rúžoch, ale od kedy som začala opäť používať balzám na pery od Blistex, tak sú moje pery v super kondícií a už vôbec nie sú vysušené, tak preto si teraz môžem dovoliť nosiť viac matné, či polomatné rúže, čo som predtým na suché pery moc nemohla. Veď každá z vás asi vie, že matný rúž vyzerá najlepšie na bezchybných perách, lebo má tendenciu trocha vysušovať.


Dnes vám ukážem jeden môj už dávnejšie kúpený matný rúž, ktorý som začala nosiť práve keď k nám už konečne dorazila jar. Môj prvý kúsok od Jordany- Modern Matte Lipstick v odtieni nr. 15 Matte Goddess.


Cena ružu sa pohybuje okolo 3 eur, takže tomu zodpovedá aj obal, čo je obyčajný- lacný plast, ktorý vyzerá že toho moc nevydrží. Dôležitejšie ako obal je jeho obsah, ktorý ma za tak nízku cenu naozaj prekvapil. Nečakala som žiadnu kvalitu, ale som milo prekvapená.


Moja sýto ružovo- fuchsiová farba, ktorá prekvapivo na perách pôsobí celkom jemne, pery skoro vôbec nevysušuje ako to býva u iných matných rúžoch a prekvapila ma aj trvácnosť, ktorá je tiež slušná a v pohode vydrží celý pracovný deň. Rúž nezalieza do rýh alebo do vrások a vďaka zošikmenému tvaru sa pohodlne aplikuje na pery, takže nepotrebujete ani zrkadielko. Väčšina rúžov, či leskov na pery v mojej zbierke má sladkú vanilkovú vôňu a tento nie je výnimkou.


Matte Goddess je odtieň stvorený na jar alebo leto, preto ho nosím teraz skoro neustále. Ponuka týchto matných rúžov je dosť široká a určite si vyberie každý ja si už brúsim zuby ešte aspoň na jeden pekný odtieň. Jordana rúže má v ponuke eshop romiebeauty.sk, kde som si kupovala ten môj, ale zoženiete ich napr. aj na krasotika.sk

Máte radi matné rúže?Aký je váš obľúbený?


7 komentárov: