pondelok 2. mája 2016

Obľúbené produkty marec- apríl!



Ahojte,
som rada, že články s obľúbenými produktami publikujem s dvojmesačnou frekvenciou. Za jeden mesiac by som vám toho asi veľa neukázala, ale za dva mesiace už isto niečo bude stáť za zmienku. Tak bude tomu aj tento raz a za mesiace marec a apríl mi k srdcu prirástlo hneď niekoľko vecí.


Začiatkom marca som si kúpila svoju prvú čistiacu kefku na tvár a od prvého použitia som si ju hneď obľúbila. Vždy som si myslela, že obyčajný peeling urobí takmer tú istú robotu ako tieto sonické kefky na tvár a preto som kúpu kefky vždy odkladala. Popravde Clarisonic ma nikdy nelákal, podľa mňa je dosť predražený a na trhu sa dajú nájsť celkom prijateľné alternatívy. Ja som objavila Sonic Clean.  Táto sonická kefka má dva vymeniteľné nadstavce, dajú sa na nej nastaviť dve rýchlosti vibrovania, ľahko sa používa na celú tvár, batéria vydrží dosť dlho. Štetiny na kefke sú veľmi jemné, takže sonická kefka sa dá používať každý deň. Spolu s čistiacim gélom odstráni všetky nečistoty z tváre, prekrví pokožku pleti a príjemne ju masíruje. Jednoducho pleť je dokonalé čistá, hladká a čistenie pleti si bez tejto kefy už neviem predstaviť. Ak vás táto sonická kefka zaujala dajte mi vedieť a môžem o nej napísať podrobnejšiu recenziu, ak chcete.  


A keď sme už pri čistení pleti, tak so sonickou kefkou som si veľmi obľúbila používať čistiaci krém od Avonu- Clear Emergency, ktorý obahuje 2% kyseliny salicylovej. Tento čistiaci krém som si objednávala práve kvôli tej kyseline salicylovej, lebo mojej niekedy problematickej pleti robí táto kyselina dobre a pomáha rýchlejšej regenerácií. Pleť je po vyčistení týmto krémom neskutočne hladká, čistá a svieža. Dobre pôsobí aj na čierne bodky, ktoré mávam na nose a po pravidelnom čistení samozrejme so sonickou kefkou mi čierne bodky viditeľne ustúpili. Čistiaci krém sa dá kúpiť v prijateľnej cene a často býva v akcií, ja som si do zásoby kúpila už druhé balenie.


V ostatnom čase dosť fičím na matných rúžoch a základ pre nosenie matného rúžu je mať bezchybné pery. K bezchybnému stavu mojich pier mi dopomáha asi najlepší balzám na pery od Blistex. Mala som ho už v minulosti a kúpila som si ho znova. Nanášam si ho na pery len večer pred spaním a na druhý deň neviem čo sú to suché pery a to ho počas dňa skoro vôbec nepoužívam len večer. Balzám je výborný aj na opary, či popraskané pery, s ktorými si tiež hravo poradí.


Môj najkrajší gellak Semilac Mardi Gras, ktorý ste už videli v minulotýždňovom článku. Nebudem sa už ďalej rozpisovať ako je krásny, stačí sa len pozrieť...


Dlhotrvácne pero na obočie od Catrice ma milo prekvapilo a som rada, že v drogérií sa už dá nájsť niečo kvalitné na úpravu obočia. Chcelo to však trocha času a cviku, kým som si zvykla upravovať obočie týmto spôsobom. Na začiatku používania som síce trochu hromžila, ale keď sa pero trocha vypísalo a ja som si našla ten správny ťah na moje obočie, tak nakoniec som si tento produkt veľmi obľúbila. Obočie som si vždy dokreslovala tieňom, ale s týmto perom moje obočie vyzerá viac prirodzené a hlavne úprava je kratšia a rýchlejšia ako s práškovým tieňom. Pero je dlhotrvácne takže farba na obočí vydrží úplne celý deň a navyše, nie je vôbec drahé. Neviem v koľkých odtieňoch sa dá kúpiť, ja mám odtieň 030 Chocolate Brownie.


Keď som spomínala, že fičím na matných rúžoch tak vám ukážem dva, ktoré v poslednom čase striedam stále dokola. Jordana rúž v peknom ružovom odtieni Matte Goddness ste už mohli vidieť v samostatnom článku TU a druhý matný favorit je matná ceruzka na pery od Golden Rose. Golden Rose matné ceruzky mám okrem tejto ešte dve a chystám sa vám ich ukázať všetky, tak preto zatiaľ len takáto fotka. Spomeniem len v krátkosti, že efekt na perách je dlhotrvácny, farby sú sýte a vzhľadom k celkom nízkej cene sú dosť kvalitné, viac vám ale prezradím v samostatnom článku.


Keďže sa nám oteplilo, tak som začala používať prírodný deodorant od Soaphorie. S potením nemám našťastie problémy ani vo veľkých horúčavách a v zime dokonca ani nič nepoužívam. Antiperspiranty, ktoré zabraňujú poteniu (čo je úplne neprirodzené) nepoužívam vôbec. Mám radšej deodoranty, ktoré zamaskujú prípadný telesný zápach. Tento organický s názvom Nevinnosť, vonia celkom príjemne a jeho vôňu cítim niekoľko hodín, rozhodne však nie celý deň. I keď sa vôňa z podpazušia časom vytratí, tak našťastie nie je cítiť ani telesný pach. S deodorantmi je to veľmi individuálne, lebo každý sa potí inak, veľa ľuďom tieto prírodné produkty nevyhovujú, ale mne úplne postačujú. Niekomu môže vadiť aj balenie a samotná aplikácia, pri ktorej treba použiť prsty a deodorant naniesť ako krém, ja ho však počas dňa znovu nenanášam, možno keby som, tak by mi to vadilo.


Na záver tu mám ešte takú ochutnávku asi najväčšieho obľúbenca týchto pár mesiacov a to produktu na tvár Pepta Bright, o ktorom chystám tiež recenziu. O tomto pleťovom sére, ktoré je určené na stopy po akné, či menšie pigmentové škvrny som počula už veľmi veľa a všetko to boli pozitívne ohlasy. Ja som na stopy, ktoré mi ostali po akné skúšala chemický peeling, ale toto sérum je stokrát lepšie ako chemický peeling. Fľaky po akné mi vybledli za pár dní a to pri chem. peelingu trvalo niekedy aj mesiac, či dva. Nepoužívam ho na celú tvár, ale len lokálne, lebo nie je to najlacnejšia záležitosť, tak si ho dosť šetrím. Viac sa o tomto skvelom produkte, ktoré naozaj zaberá dočítate už čoskoro.

Máte skúsenosti s mojimi obľúbenými produktami?

10 komentárov:

  1. pekné vecičky, zaujala ma tá čistiaca kefka na tvár, tiež o niečom takom uvažujem už veľmi dlho, tak neviem či do nej ísť či nie. Bola by som rada za recenziu. A Blistex mám aj ja, na suché pery je to fakt zázrak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pleťové serum vyzerá zaujímavo, aj mne by sa také niečo hodilo, hlavne na tie stopy po akné :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Matné rtěnky vypadají super a zaujalo mě to pero na obočí, asi se na něj v drogérce podívám! :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta čistiaca kefa vyzera dobre rada by som si o nej prečitala viac, a jordana jeden matny ruž mam a je fakt vyborny už len kôli tomu že aj ked je matný nevysúša pery:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. ja som ho kupovala v DMke, myslím že tam majú celkom slušný výber Blistex balzámov, tak skús pozrieť tam

      Odstrániť