sobota 17. februára 2018

Čistiaci krém na pleť- Frais Monde Hydra Bio Reserve- recenzia!

Perfektne vyčistená pleť je základným krokom v našej ďalšej pleťovej starostlivosti. Na to, aby pleť prijala všetky benefity z produktov, ktoré na ňu nanesieme musí byť čistá bez štipky mejkapu, či iných nečistôt. Myslím, že väčšina z vás si po dôkladnom odlíčení pleť umyje nejakým čistiacim gélom, či krémom, lebo počas dňa to nie je len mejkap, ktorý "sedí" na našej pleti, ale je to aj prach z ovzdušia, či zbytky odumretej pokožky a to všetko treba dať preč. Na trhu je niekoľko produktov, ja osobne som ich vyskúšala veľmi veľa a čím som staršia tým dávam prednosť čistiacim krémom ako gélom. Gél mi zvykne pokožku vysušovať a naopak čistiaci krém, je o niečo jemnejší a po umytí nemám pocit vysušenej pleti. 


Momentálne používam čistiaci krém od Frais Monde z ich rady Hydra Bio Reserve .Tento čistiaci krém som si vybrala aj na základe veľmi dobrej skúsenosti s pleťovým sérom z rovnakej rady- Hydra Bio Reserve, o ktorom ste si mohli prečítať v tomto článku v minulom roku. Tak len pripomeniem, že produkty z tejto rady sú určené skôr pre suchšiu alebo normálnu pleť, alebo jednoducho aj pre takú, ktorá potrebuje dodať viac hydratácie. 
Rovnako ako aj sérum, tak aj čistiaci krém, či iné výrobky sú na báze kyseliny hyalúronovej, ktorá pleť hĺbkovo hydratuje. Navyše tento čistiaci krém obsahuje aj jojobový olej, ktorý pleť regeneruje a chráni ju. Taktiež sa v ňom nachádza aj výťažok z bio salicornie, čo je rastlinka, ktorá napomáha hĺbkovo hydratovať pleť a posilňuje jej lipidovú bariéru. 


Čistiaci krém ako jeho názov už napovie, je krémovej konzistencie, nie je hustý ale taký skôr tekutejší. Prirovnala by som ho k ľahkému odličovaciemu mlieku. Pleť vyčistí naozaj dôkladne a k pokožke je veľmi šetrnný. Pleť vôbec nevysušuje a po umytí je krásne čistá a hebká. Pri čistení pleti si prídu na svoje aj naše čuchové zmysly, lebo tento čistiaci krém navyše krásne vonia podobne ako pleťové sérum, takže rituál čistenia sa tak stane o niečo príjemnejším aj vďaka jemne rastlinnej vôni. 
Krém pri styku s vodou nevytvára na pleti takmer žiadnu penu a po menšej masáži, tak z pleti odstráni všetky nečistoty. 


Objem krému je 200ml a na pleť stačí naniesť menšie množstvo na to, aby ste vyčistili celú pleť. Zloženie je viac menej rastlinné okrem vyššie spomenutých zložiek obsahuje aj olivový a slnečnicový olej a čo je super neobsahuje žiaden alkohol, či parabény. Spomínaná línia výrobkov Hydra Bio Reserve obsahuje aj niekoľko iných zaujímavých produktov ako napr. rôzne iné pleťové séra, toniky, či pleťové krémy...Všetky produkty kúpite v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk.


4 komentáre:

  1. Výrobek vypadá dobře, čistící krém jsem ještě neměla. Já mám zase nejraději čistící gely. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to striedala raz gély potom krémy, ale prišla som na to, že po čistiacom kréme nemám takú stiahnutú pleť...

      Odstrániť
  2. Čistící krém jsem nezkoušela, ale od této značky nevypadá vůbec špatně. :)

    OdpovedaťOdstrániť