pondelok 7. decembra 2020

ALCINA 10 dňová regeneračná kúra- recenzia!

Ahojte,

vitajte pri novej recenzií. Dnes vám predstavím zaujímavý produkt. Ak hľadáte niečo na hĺbkovú hydratáciu a rozjasnenie pleti, tak by sa vám mohla určite pozdávať  Regeneračná kúra od značky Alcina. Táto kúra pozostáva z piatich ampuliek s kyselinou hyaluronovou a s vitamínom C v rovnakom počte. Takže pri každodennom používaní svojej pleti doprajete na dlhých desať dní intenzívnu kúru. 

Ampulky s vitamínom C a kyselinou hyaluronovou sa aplikujú striedavo ráno alebo večer na čistú pleť po dobu desať dní. 

Vitamín C- sa rýchlo vstrebáva do pleti a tvorí ochrannú bariéru odolávajúcej pôsobeniu voľných radikálov, toxínov a slnečného žiarenia. Vitamín C je silný antioxidant, eliminuje pigmentové škvrny a vyrovnáva tón pleti. Má aj silné protizápalové účinky a urýchľuje proces hojenia rán, jaziev a akné. Podporuje tvorbu kolagénu v pokožke, čím spomaľuje proces starnutia pleti a redukuje vrásky. Ampulka so sérom sa do pleti ľahko vstrebe a na pleti nezanecháva žiaden povlak. Pleť je po nanesení žiarivejšia a celkovo jej je dodaný zdravší vzhľad. Pleť je o niečo pevnejšia a pružnejšia a to aj na dotyk. Ja ampulku s C vitamínom používam vždy ráno. Po nanesení chvíľu počkám a potom nanesiem pleťový krém a následne nanášam mejkap. 

Kyselina hyalúronová- tieto ampulky si na tvár dávam ráno alebo aj večer. Kyselina hyalúronová sa vyskytuje v našom tele a zaisťuje pevnosť a hydratáciu pleti. Je to účinná hydratačná látka, ktorá pôsobí ako magnet, ktorý priťahuje do pleti vodu. Má schopnosť na seba naviazať až 4x väčšie množstvo vody, ako sama váži. Tiež bráni priveľkej strate hydratácie pleti a preto je pre správnu hydratáciu pleti nevyhnutná. S rastúcim vekom telo produkuje tejto látky menej a množstvo kyseliny hyalúronovej začne klesať. Preto je pleti potrebné túto látku dodávať. Ampulky s kyselinou pleti dodajú potrebnú hydratáciu a poskytnú jej pružnosť. Rovnako ako kúra s C vitamínom aj kyselina hyaluronová sa do pleti rýchlo vstrebe. Počas tých pár dní, tak vaša pleť získa potrebnú hydratáciu, rozjasníte tón pleti, podporíte tvorbu kolagénu a ak vás trápi akné, tak sa urýchli proces hojenia.

Obsah každej jednej ampulky je 1ml a to bohato stačí na celú tvár, krk a niečo sa újde aj dekoltu. Cena tejto 10 dňovej kúry je v internetovej parfumérií parfemy-elnino je cca 12 eur. Určite sa oplatí vyskúšať, obzvlášť ak potrebujete dať rýchlo svoju pleť do poriadku, tak raz za čas dopriať pleti niečo takéto je určite super.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára