pondelok 27. marca 2023

Uriage insulating repairing cream- recenzia!

Vitajte pri ďalšom článku. V tomto článku vám dám tip na produkt, ktorý sa oplatí mať v každej domácnosti.



Insulating repairing cream od Uriage-  je všetstranný reparačný krém, ktorý sa uchytí hádam v každej domácnosti, či už máte napr. aj deti.
Krém bol špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o kožu vystavenú podráždeniu, treniu alebo chemickým prostriedkom. Patentovaný komplex účinných látok Poly-2P má dvojaký účinok: preventívne – izoluje povrch kože, bez toho, aby spôsobil jej nepriedušnosť a reparatívne – regeneruje kožu v jej najhlbších vrstvách.
Tento všekrém má ľahučkú konzistenciu a po pokožke sa dobre rozotiera. Nezanecháva na nej mastný povlak a do pokožky sa postupne vsaje. Po nanesení pleť netrpí pocitom, že ste si na ňu naniesli ťažký krém, ktorý na nej sedí.



Ja tento krém využívam hlavne na tvár. Je to skvelý pomocník, ak používate aktívne látky ako napr. kyseliny, či retinol, u ktorých vieme, že pleť môžu podráždiť. Po retinole sa môže pleť aj šúpať, čo je inak normálny vedľajší efekt. Ak používate vo svojej skin care kyseliny isto viete, že môžu na pleti trocha štípať, alebo môže pleť byť začervenaná. Na tieto všetky vedľajšie účinky je preto dobré mať takýto ochranný krém, ktorý vašu kožnú bariéru obnovuje a chráni.
Pleť po nanesení tohto krému je ukľudnená a netrpí pocitom pnutia, či iného diskonfortu.
Základnou zložkou krému je termálna voda Uriage, ďalej obsahuje rastlinné steroly, fytosteroly a glycerín, vďaka ktorému je pleť dostatočne hydratovaná.
Krém neupcháva póry a je bez parfumácie.


Ja si na pleť nanášam len jemnú vrstvu a na miesta, ktoré mám viac presušené tak  pridávam o niečo viac. Takisto je tento krém vhodný aj na popálenú pokožku, na rôzne lišaje či už na tvári alebo na tele, vhodný je aj na rôzne druhy ekzému, alebo aj na rosaceu.
Rovnako ako na tvár tak je vhodný aj na telo. Mne sa super osvedčil aj na veľmi suché až popraskané ruky, lakte a kolená.

Môžu ho používať všetky vekové kategórie, čiže aj bábätká a malé deti.Krém sa nachádza v hliníkovej tube a má 75ml.

 

Kúpite ho v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk a jeho cena je niečo málo cez 7eur.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára