streda 10. decembra 2014

Balea hyaluron booster- recenzia

V apríli tohto roka som Vám písala recenziu na hyaluronové sérum od českej kozmetiky Nobilis Tilia (recenziu nájdete TU). Bola som s ním veľmi spokojná. 50ml balenie mi vydržalo dosť dlhú dobu- cca. 8 mesiacov pri skoro dennom používaní. Bola som rozhodnutá si toto skvelé sérum kúpiť znova, len vtom mi moja sestra dala hyaluronový booster od Balei z DMky, lebo jej pleti nevyhovoval, tak ho dala mne. Balenie je maličké len 10ml a stojí 4 eurá.




Konzistencia je trošku gelovitejšia ako u séra z Nobilis Tilia- to bolo trochu redšie. Účinkom je toto Baleácke sérum v podstate rovnaké. Pleť vypína, čo doslova cítiť pri prvom použití, taktiež má skvelé hydratačné účinky. Ak začínate používať séra tohto typu, tak zo začiatku sa Vám môže zdať, že Vám pleť vysušujú, mne sa to tiež stalo, ale po pár dňoch používania sa dalo všetko do normálu, asi si len pleť musela na sérum zvyknúť. 
Ja si sérum nanášam na pleť predtým, ako si na ňu dám môj obľúbený šípkový olej. Niekedy som si toto sérum s olejom miešala, no takto oddelene ho nanášať mi viacej vyhovuje. Môžete ho primiešať aj do pleťového krému. Niekedy, keď som lenivá tak toto sérum mi nahradzuje aj očný krém a ak nezabudnem, tak si ho nanášam aj na krk. Ak je Vaša pleť na toto sérum už zvyknutá, tak si ho môžte dať aj pod makeup ako bázu. Použití je naozaj veľa, niekto hyaluronové sérum používa aj na akné alebo drobné ranky.
To, či pomáha toto sérum odstrániť vrásky, Vám neviem povedať. Na mojej tvári sa našťastie ešte nepodpísal zub času v podobe výrazných vrások (mimické samozrejme mám, ale tie sú večné), za čo som vďačná predovšetkým genetike a možno aj kozmetike, ktorú používam, ale to by som Vám mohla povedať, tak za 20 rokov:) Ja hyaluronové sérum používam predovšetkým ako prevenciu. 

Používate hyaluronové séra? Ako ste s nimi spokojné?


Nezabudnite sa zapojiť do VIANOČNEJ GIVEAWAY o super dekoratívnu kozmetiku!

4 komentáre:

  1. Toto sérum som už mala a mám s ním podobnú skúsenosť. Nejaké zázraky neprinieslo, ale preventívne by som ho používala. Avšak, medzičasom som našla výrobky, ktoré ma oslovili omnoho viac, takže ja už po ňom asi nesiahnem, ale myslím si, že za vyskúšanie stojí.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čítala som u teba naň recenziu. Prevencia je dôležitá, preto ja tieto séra zrejme budem naďalej používať, dúfam len teda, že s výsledkom budem spokojná o tých pár rôčkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Raz som toto sérum mala, ale nejak som ho prestala používať, nakoľko som nezbadala, žeby sa mi pleť nejak zlepšila, ale asi ako píšeš, je to určitá prevencia, takže výsledok sa dostaví o pár rokov...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám cez 50 a vrásky minimalizuje viditelne Mám výborný pocit na pleti . Dlho vydrží

    OdpovedaťOdstrániť