piatok 26. decembra 2014

Maybelline Colour Sensational rúž odtieň č.278 Rose Diamonds

Ahojte,
ako sviatkujete? Ja som si dnes pre Vás pripravila len takú malú recenziu zameranú na pery. V ostatnom čase, som nejak podľahla rúžom a aj som si ich dosť kúpila, čo som v minulosti nezvykla. Mala som tak max. 2 rúže a jeden ten lesk na pery, no pomaly ale isto sa moja zbierka riadne rozrástla. Rozrástla sa aj o tento rúž od Maybelline Colour Sensational. Je to môj prvý kúsok z tejto rady.


Vybrala som si odtieň č. 278 Rose Diamonds. Farba rúžu je ružová, no v balení sa mi zdá byť o niečo tmavšia ako na perách, na nich sa mi vidí byť tento odtieň o niečo svetlejší. Odtieň je inak veľmi pekný (moja šálka kávy). Rúž obsahuje aj jemné trblietky, ktoré nejak nie je vidno, no zato ich je poriadne cítiť, čo mi aj dosť prekáža, lebo na perách mám potom taký drsný pocit, na ktorý som si ešte nezvykla.


Tieto rúže sú dosť hydratačné- niečo ako balzám na pery, ktoré nevysúšajú a výdrž je taký priemer ako je zvykom u viacero hydratovaných rúžov, ktoré naše pery chránia pred vysúšaním. Perám dodávajú aj lesk, takže potreba lesku je v tomto prípade zbytočná.
Obal je krásny ružovo- priehľadný, zaujal ma asi najviac spomedzi ostatných rúžov od Maybelline. Cenu si presne nepamätám mám ho už dlhšiu dobu, možno som ho kupovala aj v nejakej akcií, takže cena nebola vysoká.

Máte aj Vy nejaký pekný odtieň rúžu z Maybelline?


Nezabudnite sa zapojiť do VIANOČNEJ GIVEAWAY o super dekoratívnu kozmetiku!

4 komentáre:

  1. Já mám od Maybelline jen jednu rtěnku, ale jsem s ni spokojená nad míru. Váhala jsem nad nějakou další a ani tahle nevypadá špatně. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja popravde teraz nemam doma z maybellin vobec nic. Kedysi som si od tejto znacky kupovala fakt vela veci,ale nejako som z nej vyrastla :)

    Zelam krasne sviatky a pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám z Maybelline makeup, ktorý je super no a potom tento rúž a pár lakov na nechty, iné veci od nich ma moc nelákajú...Ďakujem za pozvanie, určite sa zapojím :)

      Odstrániť