nedeľa 14. decembra 2014

Maybelline Pink Whisper nr. 286 lak na nechty

Ahojte,
už dlhšie Vám chcem ukázať tento krásny ružový nude lak od Maybelline, len som stále čakala, kým moje nechty trošku narastú, lebo nejaký čas dozadu mali dosť zlé obdobie ( spamätávali sa po gélových). Našťastie už je s nimi všetko v poriadku a to aj vďaka pár prípravkom, o ktorých Vám určite napíšem v nejakej recenzií, lebo ma naozaj pozitívne prekvapili. No, ale späť k laku. 
Tento lak som používala dosť často v lete hlavne na nohách a veľmi pekne ukázal na opálených chodidlách, ale samozrejme je krásny aj na rukách, ktoré s týmto lakom pôsobia veľmi čisto a elegantne. Ja osobne radšej preferujem takéto nude farbičky na nechtoch, ako tie výraznejšie, ktoré sa mi inak veľmi páčia, ale moc na mojich rukách ani nie, teda okrem červenej :)





Pod týmto lakom mám inak gellak v podobnom odtieni, ktorý je ale trošku do béžova a ako vidíte, tak aj super kryje a to už v dvoch vrstvách. Inak o týchto lakoch Maybelline zo série Super Stay som čítala veľmi dobré recenzie (vydržia cca tých 5 dní) a taktiež majú niekoľko pekných odtieňov, z ktorých ma ešte zaujal jeden v červenej farbe, tak pri najbližšej návšteve drogérie sa naň mrknem:)


Na fotkách si prosím nevšímajte ružové trblietky na malíčku, chcela som si nimi posypať všetky nechty, ale nejako sa mi to nepodarilo, tak som radšej ďalej nepokračovala :).

Čo poviete, páči sa Vám? 


Nezabudnite sa zapojiť do VIANOČNEJ GIVEAWAY o super dekoratívnu kozmetiku!




11 komentárov: