utorok 30. decembra 2014

Paletka W7 In the Buff + líčenie!

Ak nemáte ešte dosť paletiek s neutrálnymi odtieňami, tak verím, že dnešný článok sa Vám bude páčiť. Ja mám paletiek a tieňov dosť, ale tejto peknej paletke od W7 s názvom In the Buff som nevedela odolať. Kupovala som si ju z UK cez ebay a vyšla ma o niečo menej ako stoji na našich eshopoch. 




Ako iste už veľa z Vás vie, tak by to mala byť kópia palety od UD Naked2. Priznám sa, že to bol jeden z dôvodov, prečo som si ju kupovala:) Doma mám Naked1 a túžila som aj po dvojke, no nechcelo sa mi veru za ňu dávať ďalších 50e. Presvedčili ma aj veľmi pekné recenzie prevažne na zahraničných blogoch, kde W7 porovnávali s Naked2 a veľa blogeriek sa zhodlo, že sú si veľmi podobné, či už vo farbách jednotlivých tieňov alebo aj v ich kvalite. Ja môžem porovnať len kvalitu tieňov W7 s UD, keďže si myslím, že rozdiel v kvalite medzi Naked1 a Naked2 nebude.
Prejdime už, ale k paletke In the Buff. Obal palety je plechový, ktorý sa cestou ku mne trošku poškodil. Nachádza sa v nej 12 odtieňov z toho tri sú matné a ostatné sú perleťové. Všetky sú veľmi dobre napigmentované, až na ten najsvetlejší matný v paletke s názvom Buff, tam je to trošku horšie, ale nie je to žiadna tragédia, dá sa s ním napriek tomu pekne pracovať. Tiene pri nanášaní prášia minimálne (možno tie matné trochu viac od ostatných), s  bázou aj bez nej na viečku dlho vydržia. Textúra je jemná- maslovitá, no ale ak môžem porovnať, tak tiene v Naked sú o trošku viac maslovitejšie ako v In the Buff, to je len taký môj malý postreh, inak kvalitou sú si porovnateľné.


Tu je malá ukážka líčenia, ktoré som mala včera na sebe. Použila som naň tiene: Sand, Camel, Storm a  Thunder.




Ešte by som chcela porovnať jediný tieň a to Half Baked od UD, ktorý sa nachádza v Naked1 aj v Naked2, v In the Buff je jeho "kópia" s názvom Camel- o niečo viac tmavšia. Half Baked mi príde viac jasnejší- zlatistý a Camel ide skôr do bronzova. 


 A čo Vy, ktorá paletka Vás viac oslovila Naked2 alebo od W7? Aká je Vaša obľúbená paletka v neutrálnych tónoch?

Nezabudnite sa zapojiť do VIANOČNEJ GIVEAWAY o super dekoratívnu kozmetiku!

10 komentárov:

  1. ja mám do MUA akože jednotku.. nehovorím, kvalita nič moc, obal je strašný ale tiene sú strašne pekné :)
    z porovnania tých dvoch tieňov na poslednej fotke sa mi viac pozdáva ten od UD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa tiež viac páči ten od UD, je viac svetlejší a zlatý :)

      Odstrániť
  2. Ta paletka vypadá moc dobře :)
    chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka vypadá moc pěkně :) Já mám doma jednu od MUA. Líčení se ti povedlo na jedničku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se líbí všechny W7, taky plánuji až pojedu do Anglie nakoupit :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krasne su tie odtiene vždy sa mi pačili podobne do hneda,hodia sa ti:)

    OdpovedaťOdstrániť