streda 11. marca 2015

Čistenie pleti v znamení ružovej :)

Ahojte,
dnes by som sa chcela aj ja pridať k vlne recenzií, ktoré ste už možno na ostatných blogoch čítali. Konkrétne mám na mysli dva výrobky, ktoré mi boli zaslané DM drogériou na testovanie a to masážna kefka na tvár a pleťová voda s púdrom, oba výrobky v sladkej ružovej farbe.


Začala by som masážnou alebo ak môžem nazvať aj čistiacou kefkou na tvár, lebo tej som sa veľmi potešila. Pred niekoľkými rokmi som mala podobnú kefku len iného tvaru z Oriflame, s ktorou som bola veľmi spokojná, preto som bola zvedavá, či aj táto ružová Ebelin kefka bude taká dobrá. Čo mi na nej vyhovuje je praktická rúčka a jej štetinky, ktoré sú podľa mňa jemné, nie sú tvrdé, žeby ste si ňou poškriabali tvár. Na druhej strane treba, ale brať do úvahy, aký máte typ pleti, ak je Vaša pleť citlivá, tak táto kefka by nemusela byť správna voľba. Moja pleť toho veľa znesie, nie je vôbec citlivá, takže čistenie raz do týždňa s touto kefkou a nejakým čistiacim gélom len uvíta.
Cena masážnej kefky na tvár je 2,99e




Balea zmatňujúca pleťová voda a púder 2v1 s vôňou malín je produkt, ktorý nemusí každému byť po chuti. Ja osobne som sa ešte nestretla s podobným typom pleťovej vody, ktorá by obsahovala púder- ten je mimochodom usadený na dne fľaštičky, takže ju treba dosť silno pretrepať. Priznám sa, že táto pleťová voda nemá pre moju pleť nejaký veľký význam. Požívam ju len ráno na očistenie pleti od nočných prípravkov a to robí dobre. Keďže ju používam ráno, tak vôňa malín je celkom príjemná na naštartovanie dňa, no pri večernej starostlivosti by mi táto vôňa dosť prekážala. Pleť je po očistení dosť zmatnená- niekomu by to mohlo vyhovovať, hlavne tým, ktorí majú mastnú pleť, no ale u mňa je tento účinok zbytočný, pretože používam dosť hutné krémy- bambucké maslo alebo dokonca pleťový olej. V každom prípade nápad je to dobrý a určite si táto pleťová voda nájde svoje milovníčky, ktoré ocenia jej zmatňujúce účinky.
Cena zmatňujúcej pleťovej vody je 1,99e





Vyskúšali ste už aj Vy tieto novinky z DM drogérie? Čo na ne hovoríte?

Nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY!

8 komentárov:

  1. Tuto novinku vidím poprvé. Mám ráda, když je pleť matná. Asi se půjdu pořádně rozhlídnout po dmku :-)

    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tom prípade budeš určite spokojná, ak Ti vyhovuje matná pleť.

      Odstrániť
  2. Masážnu kefku som si nedávno kúpila a je super, tiež nemám problémy s citlivosťou. Ja ju používam aj na ramená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pletova voda sa mi velmi pači dobra je:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zlá nie je, ale pre mňa sú jej zmatňujúce účinky nepodstatné...

      Odstrániť
  4. Hrozně se mi líbí ta první fotka :D :D nemůžu si pomoct .. :) Docela jsi mě nalákala, asi ji vyzkouším :)

    Monča

    OdpovedaťOdstrániť