piatok 13. marca 2015

NOTW: Essence nr. 162 Dare it Nude

Ahojte,
tento týždeň Vám ukážem lak, s ktorým nie som až tak stotožnená- mám na mysli jeho farbu. Nude odtiene sú veľmi populárne v dekoratívnej kozmetike. Ja sama mám doma niekoľko očných tieňov, rúžov, či leskov na pery v tejto farebnej tonácií. No, čo sa lakov na nechty týka, tak v tomto trošku zaostávam. Nedávno som si pozerala stojany dekoratívnej kozmetiky a zameriavala som sa prevažne na laky na nechty, do oka mi padlo viacej kúskov, ale nakoniec som si vybrala len jeden- Essence nr. 162 Dare it Nude. Je to odtieň, ako ja hovorím  alá "caffe latte". Jemná hnedá so studeným podtónom. 




Essence laky mám veľmi rada, vlastním niekoľko kúskov. Dobre sa nanášajú, kryjú pekne už v dvoch vrstvách a vzhľadom k ich cene aj celkom dobre držia. Mne obyčajný lak vydrží cca. 4 dni, no vždy používam nadlak Insta Dri od Sally Hansen

 
Aby nechty neboli také "nudné", naniesla som na ne jednu vrstvu priesvitného laku jemnými striebornými trblietkami.


Páčia sa Vám podobné "nude" farby na nechtoch?

Nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY!

10 komentárov:

  1. To je krásná barvička. Mně se nude laky docela líbí, i když dlouho jsem měla pocit, že lak musí být barevný (tedy červený, růžový, fialový). Taky třpytky na nehtech se mi líbí, když jsou jen na části nehtu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som mala ten pocit, že lak na nechtoch musí byť farebný- ružový alebo červený, no presvedčila som sa, že aj takéto neutrálne farby sú krásne :)

      Odstrániť
  2. Pekná kombinácia :) Mám veľmi rada laky od Essence, aj keď viac preferujem farebné. Ale tie trblietky tomu dodávajú šmrnc :))
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si ich tiež obľúbila, mám doma ešte fialový a ružový- niekedy ukážem :)

      Odstrániť