utorok 22. júla 2014

Eucerin hyaluron filler očný krém- recenzia

Pekný deň želám,
v dnešnej recenzií sa dočítate niečo o kréme na očné okolie od firmy Eucerin. Už to bude viac ako rok, čo si poväčšine kupujem skôr prírodnú pleťovú kozmetiku, ale tento očný krém od Eucerin- hyaluron filler, ma očaril svojou dobrou reklamou, čítala som naň pozitívne recenzie, ale aj negatívne, ktorými som sa ale nechcela dať odradiť, tak som sa rozhodla, že ho vyskúšam a kúpim si ho. Krém je trošku drahší, jeho cena sa pohybuje okolo 18 eur, čo je celkom dosť za 15ml, ja som mala, ale šťastie pretože, som v jednej lekárni narazila na jednu akciu, pri ktorej som si môj krém kúpila za 13 eur, čo je myslím si, že už celkom fajn. 



Krém obsahuje kyselinu hyaluronovú, ktorá vypĺňa a vypína hlboké vrásky už za 4 týždne(?!). Krém obsahuje aj SPF10+ UVA ochranu, čo je dobré hlavne teraz v lete. Len objasním, že ja našťastie ešte nemám nejaké hlbšie vrásky v očnom okolí,  ale napr. keď sa smejem tak tie mimické drobné mimické vrásky mám, ktorých som sa možno aj trošku zľakla a začala som ich riešiť, možno aj neuvážene lebo mimických vrások sa človek jednoducho nezbaví. Ďalším takým dôvodom bola aj prevencia tvorby vrások, v ktorej možno tento krém aj obstál lebo pri pravidelnom používaní skoro pol roka, som nezaznamenala žiadnu zmenu k horšiemu (ale ani k lepšiemu), ale na druhej strane jemné vrásky, ktoré má snáď každý, tak nemôžem povedať, žeby ich tento krém nejak vypol a tým pádom by boli vrásky preč, to nie. Tento krém ma nenadchol ani , čo sa hydratačného účinku týka, po nanesení sa prekvapivo rýchlo vsiakne do pokožky, ale žeby som mala nejaký pocit, že pokožka je hydratovaná sa nedá povedať, skôr cítim ako keby som pod očami nemala úplne nič.

Ja si každý očný krém dávam aj na horné viečka
Tak, aby som to zhrnula, určite si tento krém znova nekúpim a to som rozmýšľala nad kúpou celej Hyaluron filer sade (nad denným a nočným krémom), no po tejto skúsenosti s týmto očným krémom asi na to rýchlo zabudnem.

A čo Vy, skúšali ste tento očný krém, vyhovoval alebo nie?

4 komentáre:

  1. vyzerá dobre, ja používam očný gél od BIODERMA a som s ním spokojná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vyzerá, ale nestojí za nič. Biodermu som neskúšala, možno vyskúšam, keď sa mi tento skončí...

      Odstrániť
  2. No ja som vyskúšala už dva očné krémy a tiež som stále nespokojná, my asi od nich chceme veľa :D


    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť