streda 9. júla 2014

Rozjasňovač Mary- Lou Manizer

Ahojte,
tak na dnešnú recenziu som sa veľmi tešila. Dnes to bude o produkte, ktorý väčšina z Vás určite pozná. Je to už pár mesiacov, čo som aj ja podľahla tomuto krásnemu rozjasňovaču od TheBalm- Mary Lou Manizer



Ja som si svoju "Mary" objednávala cez internet a cena bola v prepočte asi 17 eur, objednávala som z jedného môjho obľúbeného poľského eshopu. Kozmetická firma TheBalm, je známa retro dizajnom na obaloch svojich produktoch, čo sa mi neskutočne páči, je to veľmi originálne, nápadité a oku lahodiace. Rozjasňovač je v peknom kompaktnom balení spolu aj so zrkadielkom a má 8,5g. Má krásnu šampanskú farbu so zlatistými odleskami a veľmi jemné trblietky, ktoré sa na svetle pekne odrážajú. Pigmentácia je veľmi silná a naozaj ho stačí štetcom len veľmi ľahko naniesť. 





Tento rozjasňovač, môže byť použitý aj ako očný tieň. Mala som ho párkrát na očiach a vyzerá to veľmi pekne napr. v kombinácií s hnedými tieňami. Ako rozjasňovač si ho najčastejšie dávam nad lícne kosti, niekedy nad hornú peru alebo pod obočie, či na rozjasnenie vnútorného kútika oka. Čo sa týka konzistencie, tak je veľmi jemná- maslová. Na tvári Vám "Mary" ostane úplne celý deň.




Fotené s bleskom

Rozjasňovač nepatrí k tým najlacnejším, ale určite sa oplatí, lebo stačí naniesť skutočne máličko, takže vydrží dovolím si povedať aj nejaký ten rok-dva pri intenzívnom používaní. 

Vlastníte aj Vy tento super rozjasňovač, ste spokojné? Ako ho používate? 

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej Giveaway , o balíček plný kozmetiky :)

10 komentárov:

  1. Mně se líbí ty jejich roztomiloučké balení. :) A o rozjasňovači uvažuji už nějaký ten pátek, protože na něj slyším samou chválu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie balenia sú perfektné a originálne, a rozhodne doporučujem, fakt stojí za to :)

      Odstrániť
  2. ó, tak ten vyzerá naozaj úžasne! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nevlastním, ale pozerám, že TheBalm sa teší na blogoch veľkej obľube, niet sa čo čudovať, veď má krásne obaly a podľa mňa sa oplatí, veď vydrží večne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno zlákal aj mňa a som spokojná, že ho mám lebo je ozaj perfektný :)

      Odstrániť
  4. Pozývam Vás na môj nový blog o kráse, móde a o mojom živote !
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ešte som z tejto značky nič neskúšala, ale je fakt, že ti obaly sa fakt vydarili.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť