utorok 29. júla 2014

Vichy Capital Soleil SPF 50

Ahojte,
ako si užívate tieto krásne letné dni? Leto mám veľmi rada, takže teplé počasie mi vôbec neprekáža. Tento mesiac som Vám už písala o opaľovacom kréme na tvár TU od Garnier. Tento krém som už spotrebovala a keďže si nechcem moju tvár ničiť slnečnými lúčmi, tento raz som si zaobstarala opaľovací krém na tvár od Vichy- Capital soleil s SPF 50. Cena krému je okolo 15 eur, je o niečo drahší ako ten od Garnier, ale chcela som krém s minerálnym filtrom, ktorý tento opaľovací krém od Vichy má.


S týmto krémom som sa, ale trošku obabrala lebo ako som neskôr zistila, tak ich je asi viacej verzií no a ja som chcela tú verziu pre mastnú pleť a keď som si tento kupovala, som na to nejak nemyslela a zobrala som si krém na pleť citlivú, ale nejak mi to neprekáža, leo momentálne sa mi tvár nejak extra nemastí, takže sa vlastne ani nič nestalo.

Krém sa vpije do pleti asi po dvoch minútach, tu na fotke je hneď po rozotretí
Konzistencia krému je trošku redšia, ale nie moc, veľmi dobre sa vpije do pleti a nezanecháva ten nepekný biely povlak, ako po niektorých krémoch. Je vodeodolný a vhodný aj pod makeup, ale povedzme si kto už v tomto teple nosí makeup, hlavne keď sa ide opaľovať, ja teda vôbec. Krém má príjemnú vôňu, takú typickú letnú, ktorá pripomína dovolenku pri mori :) Na pleť stačí naniesť len malé množstvo tohto krému, ktoré bohate pokryje celú tvár. Nezanecháva lepivý pocit. Krém je hypoalergénny, bez parabénov, dermatologicky testovaný a obsahuje termálnu vodu z kúpeľov Vichy.


Poznáte, skúšali ste?

1 komentár: