štvrtok 23. októbra 2014

Loreal Lumi Magique Highlighting Pen

Nad týmto rozjasňujúcim korektorom od Loreal Lumi Magique som premýšľala už dosť dlho a váhala som či kúpiť alebo nie.Verdikt padol, keď mi domov prišli zľavové kupóny z DMky a na tento korektor som mala 50% zľavu, tak som si ho hneď bežala kúpiť, predsa 12 eur je celkom dosť, tak som sa potešila, že som si ho mohla kúpiť za polovicu.


Vybrala som si ten najsvetlejší odtieň č.1 Light. Čítala som o tomto rozjasňujúcom pere veľa recenzií, niekto ho používa ako korektor na nedokonalosti alebo na zakrytie kruhov pod očami. Ja som si ho kupovala za účelom práve rozjasnenia, preto som si vybrala aj ten najsvetlejší odtieň. Používam ho hlavne pod očami, v okolí nosa, stred čela. Dávam si ho už na nanesený makeup/ BB krém a zapracujem prstami alebo kabuki štetcom.

Snažila som sa odfotiť pred a po

Jeho hlavnou úlohou je spomínané rozjasnenie pleti a myslím, že si s tým tento produkt poradí na jednotku. Veľmi sa mi páči aký efekt vykúzli na tvári. Pleť je prirodzene rozjasnená a spôsobuje efekt odbíjania svetla. Nezalieza do vrások a nevysušuje partie tváre tam, kde je naložený. Kdesi na internete som čítala, že tento rozjasňovač je perfektný, ako prvá pomoc po prehýrenej noci, keď ráno potrebujeme vyzerať sviežo :)


Veľmi sa mi páči aj jeho elegantné balenie, pripomínajúce pero. Korektor sa vysunie spomedzi štetčeka, otočením hornej časti "pera". Farba balenia je krásna ružovo zlatá. Trošku sa bojím toho, že mi tento rozjasňovač moc dlho nevydrží, na obale sa síce nepíše koľko ho presne je, ale myslím, že veľké množstvo to nebude, tak uvidíme používam ho celkom často, tak Vám potom v nejakom článku dám vedieť, koľko mi vydržal alebo dajte vedieť Vy, ktoré ho vlastníte?

Poznáte tento rozjasňujúci korektor od Loreal? Aké sú s ním Vaše skúsenosti?


4 komentáre:

  1. Doteraz používam tuhý korektor ale pokukávam po nejakom tekutom, ale mám takmer bezproblémovú pleť, tak vyskúšam lacnejšiu verziu i ked bol o polovicu lacnejší, aj tak je to dosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no je to dosť aj za polovicu, ale chcela som vyskúšať:) Myslím, že Catrice má niečo podobné a stojí okolo 4 eur myslím.

      Odstrániť
  2. Zatím jsem o něm neslyšela :) Ale vypadá moc dobře

    OdpovedaťOdstrániť