streda 1. októbra 2014

Misslyn liquid eyebrow pencil- fixka na obočie

Ahojte,
pred pár týždňami som si na jednom mojom obľúbenom eshope objednávala umelé riasy a prezerajúc si ponuku, čo ešte obchod ponúka, ma zaujal tento nenápadný pomocník na obočie. Ja som si moje obočie donedávna vypĺňala očným tieňom od Mary Kay v odtieni Espresso, už ale dávnejšie som hľadala niečo iné, lebo nanášanie tieňu ma už prestávalo baviť, vždy som k tomu potrebovala, štetec a vatový tampón lebo tieň Espresso je dosť tmavý, takže som ho musela rozmazávať, keďže som nikdy neodhadla jeho intenzitu, no a zabralo mi to dosť času.


Táto šikovná fixka od Misslyn mi padla veľmi vhod, priznám sa, že keď som ho kupovala nemala som nejaké veľké očakávania, skôr som si ho zobrala v rámci experimentu. Na výber sú dva odtiene jeden pre brunetky 02, ktorý mám ja a potom bledší pre blondínky 01. Prvýkrát som túto fixku otestovala na ruke, bola som predsa len zvedavá na ten odtieň, poviem Vám že som bola dosť v obave, lebo na ruke sa mi zdal ten odtieň úplne iný ako je moja farba obočia. Tak som bola z toho sklamaná, a v hlave som mala myšlienku, že sa vrátim opäť k starému- dobrému tieňu a túto fixku niekomu dám alebo ju vyhodím alebo ju budem používať aj ako linku na oči. No, ale donútila som sa k tomu a vyskúšala som si s ňou upraviť obočie a poviem Vám, že som bola veľmi pozitívne prekvapená, ako sa tá nešťastná hnedá farba nejakým spôsobom zladila s mojim obočím. 




Takže som nakoniec bola veľmi rada, že som ju nevyhodila do koša. Fixu mám pár týždňov a po celú tú dobu si obočie nemaľujem ničím iným len týmto malým zázrakom. Som rada, že sa už nemusím trápiť s tieňom, čo bolo pre mňa dosť časovo náročné. S touto fixou mám obočie hotové za minútu, takže určite sa hodí pre tie z Vás, ktoré sa s makeupom ponáhľate.


Fixka má veľmi tenký hrot, takže si s ňou hravo a precízne nakreslíte alebo vyplníte Vaše obočie. Obdivujem aj jej trvácnosť, vydrží úplne celý deň pekne na obočí. Keď si porovnám ako moje obočie vyzeralo vyplnené s tieňom a teraz s touto fixkou, tak jednoznačne je teraz oveľa prirodzenejšie, čomu som veľmi rada. Páči sa mi aj to, že fixka na obočí nevyzerá ani ako tieň, ale ani ako nejaká ceruzka určená na obočie, efekt je veľmi špecifický, ktorý sa mi veľmi pozdáva. Ľahko ju odstránite bežným odličovačom alebo micelárnou vodou.
Ale, aby som neostala len pri jej ospevovaní, tak fixka má aj pár malých chybičiek Jej tenký hrot, ktorým sa dá ľahko obočie vyplniť, má jednu malú vadu a to tú, že keďže je taký tenký, tak niekedy treba pritlačiť, aby z fixky vyšla farba, aj pokiaľ chcem dosiahnuť trošku silnejšieho farebného efektu. Mne to, ale inak neprekáža a nejak to neovplyvňuje kvalitu produktu. Ďalší taký nepodstatný mínus je aj v tom, že keď príde fixka do styku napr. s makeupom alebo korektorom, tak sa zvykne zapchať a treba ju otrieť o vatový tampón alebo len tak o ruku, toto mi tiež nejak nevadí lebo ja si zväčša obočie robím ako prvé, pred naložím makeupu. Fixka by bola teda skoro úplne dokonalá keby jej tvorcovia napr. z jej druhej strany prirobili aj malý hrebienok na rozčesávanie obočia, potom by mi určite k úprave obočia stačila len táto fixka.



Poznáte aj Vy túto fixku? Možno robí podobný typ produktu iná kozmetická značka- ľahšie dostupná ak ste sa stretli s niečim podobným dajte určite vedieť.

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej GIVEAWAY!!

8 komentárov:

  1. fiha mna by ale zaujimalo či sa nezotrie aj po kontakte z vodou? lebo ja nemam vobec obočie žiadne a kreslim si ho ceruzkou a ked pišem že žiadne tak absolutne nič možno par chlpov a to absolutne nevidno mame to v rodine,, tak preto nechapem prečo vy baby si potrebujete dokreslovat obočie čo mate take tmave a bohate jednoducho mi to nejde do hlavy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fixa vodeodolná nie je, takže vodou sa dá zotrieť, ale to by som ju musela silnejšie drhnúť, ale taký pot z čela prežije :)
      A čo sa týka môjho obočia, tak áno mám ho husté, ale potrebujem si ho vyplniť hlavne v hornej časti a trochu na jeho začiatku, aby malo aspom ako-tak nejakú formu a tvar :)

      Odstrániť
  2. Waau:) Priznám sa, že vždy, predtým ako idem čítať článok si najprv popozerám obrázky a tak pozerám, že hmm to bude nejaká fixa - linka na oči a medzitým si hovorím, že máš nádherné obočie, naozaj precízne, krásne :) ..a potom sa dočítam, že to vďaka tej fixe? waau ešte som o nej nepočula, ale hneď by som ju skúsila :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to tak tiež robím, že najprv kuknem na fotky a potom si prečítam článok :)
      Fixka je super, som s ňou veľmi spokojná, určite kúpim znova, keď ju spotrebujem...

      Odstrániť
  3. No obočie máš podľa mňa dosť husté, ja by som bola šťastná keby som ho mala. Nie moje riedučké a dokonca mi na jednom ani koniec nerastie. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ta fixa mě zaujala, neznala jsem to. Hned se podívám, kde se dá sehnat a za kolik. Já používám tužku od essence, ale taky už mě to nebaví :)))
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť