piatok 17. októbra 2014

Moja prvá objednávka na iHerb!

Dnes by som Vám chcela ukázať môj balíček, ktorý som si minulý týždeň objednala na www.iherb.com a včera som ho už mala doma. Super rýchlosť z USA a to len za 4 doláre :). Objednala som si len tri veci. Chcela som toho viac, no musela som dávať pozor, aby som neprekročila limit nad 30 dolárov, lebo potom by som musela platiť clo, takže do 30USD, čo je nejakých 22eur Vám balíček nezadržia na colnici. Objednávala som úplne prvýkrát, ale určite nie posledný.

Čo som si objednala?


Ako prvý som chcela vyskúšať Marula olej, čítala som o ňom veľa na zahraničných blogoch, má veľmi veľa pozitívnych recenzií, takže som zvedavá, či bude potom s odstupom času aj tá moja recenzia pozitívna. Mal by to byť olej podobný argánovému oleju, ktorý pochádza tiež z Afriky. Cena 13,81USD za 30ml.

Ďalší kúsok je tiež olej, ale tento je šípkový (kto ma dlhšie číta vie, že  milujem šípkový olej na tvár miesto krému-článok TU). Ten môj, ktorý som používala skoro rok mi už došiel, tak som chcela vyskúšať inú značku, tak uvidíme, či bude taký super ako od Dr. Feelgood. Tento z iherb, mal tiež veľa dobrých recenzií a je tiež lisovaný za studena. Cena 4,75USD za 30ml.

Do tretice je to pleťové tonikum z ruží, hamamelu a aloe vera. Tiež kúpené na základe pozitívnych  recenzií na zahraničných blogoch, videla som ho aj u viacerých youtuberkách. Kupovala som ho aj preto lebo mi došla moja obľúbená voda z ruží (článok TU) a chcela som tak trochu zmenu. Cena za 355ml balenie je 8,60USD.

Ja sa púšťam do testovania mojich noviniek a určite budete o jednotlivých produktoch na mojom blogu čítať nejakú tu recenziu:).

Máte skúsenosti s týmto eshopom? Čo najradšej nakupujete na iherb.com?

7 komentárov:

  1. Tak o tom Marula oleji som ešte nepočula, teším sa na recenzie :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam uhorkove tonikum a je naozaj dobre, len ta vona je vseljaka...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z Iherb som už pár krát objednávala. Mám odtiaľ aj štetce Real Rechniques a Ecotools a kopec ďalších vecí. Už sa teším na tvoje recenzie :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som odtiaľ zatiaľ neobjednávala nič. Tiež som skúšala čistý šípkový olej, ale akosi som nevidela výsledky...:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno to chce len čas a výsledky sa dostavia, alebo si nájdi olej, ktorý tvojej pleti bude viac vyhovovať :)

      Odstrániť
  5. Objednať si niečo z iHerb sa už chystám asi pol roka, no doteraz som sa akosi neodhodlala. Lákajú ma tam predovšetkým pleťové toniká, takže sa budem tešiť na recenziu a potom sa možno rozhýbem s objednávkou :)

    OdpovedaťOdstrániť