pondelok 13. októbra 2014

Yves Rocher Exfoliačný penový odličovač na tvár

Ani si už nepamätám, kedy naposledy som mala niečo od Yves Rocher. Túto kozmetiku som mala voľakedy veľmi rada, kupovala som si ich výrobky- hlavne krémy na tvár a sprchové gély alebo šampóny. No po čase som sa vzdialila z miesta, kde som mala tento obchod po ruke a cez katalóg sa mi objednávať nechcelo, tak som na Yves Rocher chtiac-nechtiac zanevrela. Nedávno som si na YR nostalgicky zaspomínala a to vďaka Exfoliačnému penovému odličovaču na tvár, ktorý mi doniesla sestra z Bratislavy.


Neviem, či ja osobne by som do jeho názvu zakomponovala slovo odličovač, lebo ja keď si idem tvár umývať hocijakým iným gélom alebo penou, tak moja tvár je už odlíčená buď micelárkou alebo nejakým iným odličovačom v tekutej forme. Skôr by som ho pomenovala ako jemný, každodenný peelingujúci krém, lebo tak ho vnímam ja. Hustý biely krém, ktorý sa masírovaním zmení na jemnú penu, obsahuje drobné zrniečka, ktoré nejak nedráždia pokožku, ale ju šetrne vyčistia od prípadných pozostatkov napr. makeupu, s ktorým si neporadil náš bežný odličovač. Moja pleť je po umytí čistá, svieža a pripravená na ďalšie kroky v pleťovej starostlivosti. Musím spomenúť aj jeho celkom peknú vôňu, ktorá je taká čajová, veď predsa len obsahuje výťažky zo zeleného, bieleho a madagaskarského čaju a taktiež aj výťažky z marhuľových jadier.

Som rada, že sa mi do rúk dostal celkom fajn produkt s nie až tak zlým zložením, a ktorý si svoju "robotu" naozaj aj vykoná s viditeľným výsledkom. 

Poznáte tento produkt? Používate niečo podobné len od inej značky?


5 komentárov:

  1. Právě jsem si pořídila novou řasenku, která vůbec nejde odlíčit a todle by byla asi dobrá volba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No neviem, asi by som Ti neodporučila si toto dávať na oči, obsahuje to drobné zrniečka ako peeling a to by nebolo na oči dobré skôr naopak, skôr je to určené na to vyčistenie pleti...

      Odstrániť
  2. Takýto odličovač som ešte nevyskúšala ale porozmýšlam o ňom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá zajímavě, produkt vidím poprvé :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť