pondelok 13. apríla 2020

Odličovacie sérum od Renovality- recenzia!

Ahojte,

vitajte pri dnešnej recenzií. Dnes to bude o zaujímavom produkte na odličovanie- konkrétne odličovacie sérum od Renovality. Odličovacie produkty veľmi rada testujem, rada skúšam nové značky, či konzistencie. Pri tomto ma zaujal hlavne názov, že ide o sérum a aj to, že je olejovej konzistencie, lebo doteraz som používala väčšinou krémové, či tzv. balzamové odličovače, tak to chcelo troška zmeny.


Odličovacie sérum- je olejovej konzistencie. Obsahuje kombináciu dvoch olejov, ktoré sú prospešné pre pleť. Tieto dva oleje sú tzv. suché oleje, takže ak sa bojíte mastného pocitu na pleti nemusíte sa obávať.
- Jojobový olej- patrí k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný pre všetky typy pleti. Udržiava prirodzenú vlhkosť pokožky- pleť dlhodobo hydratovaná. Obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcich látok s hojivými schopnosťami. Má regeneračné a vyhladzujúce účinky, takže bude vhodný aj pre problémovú pleť s akné. Jojobový olej má aj čistiace vlastnosti, takže sa skvelo hodí na odličovanie mejkapu z tváre. 
- Hemisqualanem- je 100% prírodný olej. Konzistenciou je skôr tekutý ako olejový. Je to olej, ktorý nie je mastný. Má úžasné hydratačné účinky. Okrem hydratácie je tento olej aj antioxidant a má antibakteriálne účinky. Taktiež je vhodný pre všetky typy pleti rovnako ako jojobový. Oba oleje sú nekomedegónne.
 

Zloženie odličovacieho séra je teda 100% prírodné, nie sú v ňom parabény, konzervanty, či minerálne oleje. Neobsahuje ani parfumáciu. Sérum sa nachádza v plastovej fľaštičke s rozprašovačom. Nanesenie na pleť je veľmi jednoduché- nastriekate si trochu na pleť a s použitím prstov alebo odličovacej hubky si mejkap z tváre odlíčite. Zároveň, tak pleti doprajete príjemnú masáž. Nakoniec všetku nečistoty z pleti opláchneme vodou spolu s nejakým čistiacim gélom alebo krémom, ako druhým krokom čistenia. Pleť je po odlíčení hebká, jemná, hydratovaná, nepociťuje pnutie, nie je náchylná na vysušovanie. Po odlíčení mám naozaj veľmi príjemný pocit na pleti. Odličovacie sérum sa dá použiť aj na odstránenie očného mejkapu- stačí naniesť pár kvapiek na vatový tampón a mejkap z očí pekne odstráni dokonca aj vodeodolnú špirálu. K očiam je šetrnný a neštípe ich. 
Odličovacie sérum je naozaj podareným produktom, ktorý sa určite oplatí vyskúšať. Fľaštička má 200ml a na samotné odlíčenie stačí veľmi malé množstvo, takže jedno balenie vám podľa mňa vydrží veľmi dlho. Cena v internetovej parumérií parfémy- elnino je niečo cez 9 eur. Pokiaľ máte radi prírodnú českú kozmetiku Renovality, tak v elnino majú naozaj široký výber ich produktov a na niektoré nájdete recenzie na mojom blogu napr. na hyalúronové sérum alebo sadu pleťových olejov.



Skúšali ste odličovacie sérum od Renovality?

2 komentáre:

  1. Sérum som nemala, ale mám od nich teraz malinový olej a tebou spomínané hyalurónové sérum. Obaly majú celkom pekné a tie produkty mi prídu fajn, také normálne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. obaly sú z tmavého skla, či plastu ako v tomto prípade, takže to je veľké plus...

      Odstrániť