pondelok 4. augusta 2014

Kozmetické novinky- júl 2014 a moje prvé dojmy

Ahojte,
tak ja som už konečne doma z dovolenky, síce len u nás na Slovensku, ale aj to sa ráta nie? More ma ešte čaká v septembri, takže leto sa pre mňa zďaleka nekončí. Minulý mesiac sa mi nazbieralo celkom dosť kozmetiky, hlavne tej vlasovej. Navštívili sme na jeden deň Krakow a ja som ako vždy, keď sa dostanem k našim severným susedom, čo-to nakúpim z ich drogérií alebo parfumérií, ktoré inak oproti tým našim majú oveľa väčší výber rôznych značiek, či už dekoratívnej kozmetiky alebo pleťovej, nakupujem u nich veľmi rada a vždy si spravím menšie zásoby toho, čo by sa mi mohlo páčiť alebo čo už mám vyskúšané do najbližšej návštevy nielen Krakowa, ale aj iného mesta v PL. Rada čítam poľské blogy, takže sa určite nechávam ovplyvňovať recenziami nejakých dobrých kozmetických vychytávok, po ktorých potom "lovím", keď sa k nim dostanem. 


V Krakowe v jednej drogérií som si nakúpila pár masiek na vlasy. Dve od Eveline z ich rady Argan-Keratin. Čítala som o týchto maska veľmi pozitívne recenzie, takže som sama zvedavá ako budú reagovať na moje vlasy. Zatiaľ som ich neskúšala, ale určite Vám o nich dám vedieť, inak sa dajú kúpiť aj u nás, našla som ich na jednej internetovej stránke, kde majú široký sortiment Eveline kozmetiky za celkom fajn ceny. Z tejto Argan- Keratin rady boli aj šampóny, teraz ľutujem, že som si nekúpila aspoň jeden, snáď nabudúce. Ďalej som si priniesla masku Lbiotica Biovax, o ktorej som snívala už veľmi dlho a vždy keď som bola v PL, som ju nemohla nájsť, až teraz v jednej lekárni, kde mali viacej druhov. Ja som si vybrala tú s hodvábom a keratínom, je to intenzívna regeneračná maska, taktiež má veľmi dobré ohlasy a získala aj nejaké ocenenia ako najlepší vlasový produkt v PL. Recenzia určite bude, zatiaľ som ju neskúšala.
Kondicionér Ultra Doux s maslom karité a avokádom, som používala pred pár rokmi a bola som s ním veľmi spokojná no potom som ho v našich drogériách nemohla nájsť a v PL mi padol do oka tak som si ho zobrala. 



Pri značke Eveline ešte ostanem. Chcela som vyskúšať ich sérum na riasy Advance Volumiére, ktoré by malo riasy zregenerovať a obmedziť ich vypadávanie a taktiež podporiť ich rast. Mňa skôr zaujala tá regenerácia, ako rast. Moje mihalnice sú dosť dlhé a som s nimi spokojná, takže som im chcela dopriať len trocha výživy. Zatiaľ toto sérum používam len týždeň, moc o ňom nechcem písať lebo na krabičke sa píše, že prvé účinky by mali byť až po mesiaci, takže ešte musím počkať a používať ďalej. 


Špirála Eveline Big Volume Lash, došla mi moja obľubená riasenka, tak som sa rozhodla pre túto. S riasenkami od Eveline už skúsenosť mám , asi pred dvoma rokmi som mala jednu presný názov už, ale neviem, no bola som s ňou veľmi spokojná. Špirálu som už párkrát vyskúšala a musím povedať, že som ňou nadšená, robí pekné riasy, zahustí ich a vydzvihne, počas dňa sa vôbec neotláča. Má hrubší silikónový štetec, s ktorým sa dobre pracuje. Trocha mi pripomína špirálu od Max Factor False Lash Effect, len s tým rozdielom, že táto od Eveline stojí 3,50 a Max Factor je oveľa drahšia. 


Túto špirálu som už, ale kúpila u nás na Slovensku v jednej no name drogérií, kde som si ďalej ešte kúpila konopné odličovacie mlieko a konopnú pleťovú vodu. Sú to nejaké české výrobky Herb Extract Cannabis, pleťovú vodu som ešte neskúšala, no odličovacie mlieko pár razy, no nejak som s nim neni nadšená, asi som už zvyknutá na micelárnu vodu.  


Tekutý rozjasňovač od Dermacolu v odtieni Day Light, ktorý ste už mohli vidieť v líčení TU. Po toľkých pozitívnych recenziách, ktoré som o tomto produkte čítala, som si ho musela ísť kúpiť a musím povedať, že som s ním spokojná aj ja. Miešam si ho s BB krémom alebo s makeupom, efekt sa mi páči viac ako keď ho použijem samotný a spolu s makeupom dáva veľmi svieži a prirodzený vzhľad. 


Ešte tu mám dve mydlá. Jedno s olivovým olejom Dalan dOliv, bol darček z Turecka. Dostala som ho aj minulý rok, a bola som s ním veľmi spokojná, používala som ho aj na tvár a telo a vôbec moju pleť nevysušovalo, takže som sa veľmi potešila, keď som ho dostala opäť.
O Africkom čiernom mydle som snívala veľmi dlho. Moja sestra ho používa a raz mi z neho trochu odrezala. Používam ho len na tvár miesto nejakého čistiaceho gélu a moja pleť je po umytí veľmi čistá a jemná. Bližšie info Vám, ale napíšem v samostatnom článku. 


No a posledná vec je zubná pasta s 50% výťažkom z Aloe vera, pastu som tiež dostala, zatiaľ som neskúšala, nepoznám túto značku, ale som veľmi zvedavá aká bude, moja obľúbená pasta je Elmex, ktorú používam už možno aj 10 rokov s malými obmenami, preto sa teším na trošku zmeny v podobe tejto pasty z Aloe vera. 



Dúfam, že článok sa Vám páčil a v komentoch mi dajte určite vedieť, ak máte nejaké skúsenosti so spomínanými produktami.

2 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Zatiaľ som s ním spokojná, uvidíme ešte po pár týždňoch, určite dám vedieť ako funguje :)

      Odstrániť