pondelok 25. augusta 2014

Riasenka Eveline Big Volume Lash

Moje riasy sú azda jediná moja súčasť, s ktorou som naozaj spokojná. Ešte nikdy som nemala na sebe umelé riasy, ale musím povedať, že ich vyskúšanie ma celkom láka, možno vyskúšam na svadbe mojej sestry, ktorá sa bude za pár týždňov vydávať, už mám doma kúpený jeden pár, tak sa teším na to ako to bude spolu s celkovým makeupom vyzerať.
Prejdem, ale k veci. Riasenku od Eveline- Big Volume Lash som si zaobstarala nedávno, v jednej no name drogérií za cenu 3,50 eur. Keďže mám riasy také aké mám, moje nároky na špirálu nie sú vysoké, preto nejaké drahé, ktoré sľubujú neviem aký možný efekt ma vôbec nelákajú. Ja očakávam len to, aby mi špirála moje riasy nezlepila a aby sa neotláčala a pokiaľ možno, aby aj dlho vydržala. Celkom som si ešte obľúbila silikónový aplikátor, ten mi vyhovuje oveľa viac ako ten z prírodných štetín.


Tieto moje neveľké požiadavky riasenka Eveline hravo spĺňa. Ešte k tomu riasy pekne rozdelí, nadvihne a zahustí. Na riasach rýchlo zaschne a vydrží na nich úplne celý deň. Aplikátor je hrubý a silikónový, s ktorým sa mi dobre narába. Takže podľa mňa super riasenka za pár drobných, ktorá by mohla kľudne konkurovať hociktorej, čo stojí aj dvakrát toľko.

Aká je Vaša obľúbená riasenka, ktorá sa  pohybuje v podobnej cenovej kategórií?

8 komentárov:

  1. Už som okolo Eveline výrobkoch prechádzala veľakrát, ale nikdy ma nejak nič neočarilo. Táto riasenka vyzerá, ale úplne skvele a za dobrú cenu :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som práveže s Eveline kozmetikou veľmi spokojná, majú dobré laky na nechty, riasenky a teraz skúšam ich masku na vlasy, ktorá je tiež super,,, takže pre mňa jednoznačne veľmi dobrá kozm. značka :)

      Odstrániť
  2. Za tú cenu? No nekúp to ... Špirála vyzerá byť dobrá, no ešte som túto značku u nás nevidela. Alebo som ju proste prehliadla, to sa mi stáva dosť často :D
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eveline mám čím ďalej tým radšej !! :D a táto riasenka vyzerá skvele !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa čoraz viac prekvapuje táto kozmetika, len by mohla byť viacej dostupná...:)

      Odstrániť
  4. ahoj kde si ju prosim ta kupila? ani v dm ani v101 ju nemaju:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, riasenku som kupovala v Bardejove v takej malej drogérií. V DMke Eveline kozmetiku nemajú, ale viem že v 101 sa niečo zohnať dá.

      Odstrániť