streda 27. augusta 2014

Tarika maska- aktualizácia

Už to bude pomaly rok, čo som publikovala článok o mojej obľúbenej maske na aknóznu pleť. Maska sa volá Tarika a článok nájdete TU- tento článok patrí medzi najviac prečítané články na mojom blogu, raz za čas dostanem mail s otázkami, či ešte stále používam túto masku a či som s ňou naďalej spokojná. Moja odpoveď znie áno- používam ju stále a som s ňou veľmi spokojná. Moje začiatky používania masky boli spočiatku veľmi intenzívne - dvakrát za deň, veď tak je to nakoniec aj odporúčané. To bolo, ale v čase, keď som mala ešte problémy s pleťou, no teraz keď je moja pleť v celku dobrom stave, používam túto skvelú masku tak raz nanajvýš dvakrát do týždňa (hlavne v čase hormonálnych zmien) aj to už len preventívne. 



Musím však povedať, že táto maska nie je jediný produkt, vďaka ktorému vďačím za zlepšenie mojej pleti, ale zohráva veľkú úlohu v mojej pleťovej starostlivosti, o ktorej sa Vám chystám v blízkej budúcnosti napísať článok. 
Len poznamenám pre tých, ktorým sa článok o maske nechce čítať, tak maska je určená pre aknóznu pleť, zlepšuje stav pleti v krátkom čase, pri pravidelnom používaní dokáže odstrániť pozostatky akné ako sú napr. červené fliačky, drobné jazvičky, či iné sfarbenia. Nikdy by som nepovedala, že 100% prírodný produkt toto s pleťou dokáže, ale som už dávno o tom presvedčená. Aj vďaka maske sa mi podarilo zbaviť sa tých nepekných fľakov na tvári.


Na začiatku som masku rozrábala s mliekom, teraz rozrábam už len vodou, je to inak jedno, ja som mlieko odstavila celkovo, tak preto používam na rozrobenie len vodu. Nechávam ju pôsobiť minimálne tých 25 minút, no niekedy aj dlhšie.


Zvykla som si túto masku objednávať z internetu, ale raz som ju objavila v jednom bio obchode za  niečo lepšiu cenu, tak ju kupujem tam a nemusím tiež platiť poštovné, tak sa skúste popozerať vo vašom meste, možno ju v nejakom bio obchode nájdete.

Ešte pár info z pribaleného letáku





Zaujíma ma, či ste aj Vy vyskúšali túto skvelú masku a či aj Vám pomohla rovnako ako mne?

9 komentárov:

  1. Ahoj, Peti, prosím ťa, kde na internete si si túto masku objednávala? Rada by som ju vyskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja som ju objednávala tu http://www.bionatural.sk/tarika-akne-bylinny-prasok-na-akne-p-2024.html

      Odstrániť
    2. Ďakujem za tip, niekedy na jeseň si ju iste objednám :)

      Odstrániť
    3. Tarika akné nájdete aj v eshope http://www.naturalisvita.sk/peelingy-a-masky/tarika-akne-bylinny-prasok-na-akne/
      a mnoho ďalšieho z prírodnej kozmetiky . :-)

      Odstrániť
  2. Vcera som si ten prasok objednala, takze uvidime co to spravi.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá zaujímavo, preto ju tiež vyskúšam v najbližšej dobe. Uvidíme či si poradí s mojimi čiernymi bodkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Píšu, že používanie mydla a iných prípravkov znižuje jej účinok, ale ja si ju dávam večer pred spaním a musím najskôr odstrániť makeup z tváre, ako to mám teda riešiť? ALebo neviete?

    OdpovedaťOdstrániť